ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση κατά της Ελένης Ράικου αναφορικά με τα όσα κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής σχετικά με εκβιασμούς που δεχόταν από το περιβάλλον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος κατηγορεί την κα Ράικου πως η «μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδης» κατάθεσή της είναι γεμάτη «βρωμερά ψέματα», που το μόνο που καταφέρνει είναι να την κάνει να εκτίθεται.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου:
«Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της η κα Ράϊκου προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί.
Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να βουλιάζει πιο βαθιά στο βούρκο της.
Μόλις ολοκληρώσει τη μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδη κατάθεσή της θα τοποθετηθώ συνολικά και θα ενεργήσω όπως της αξίζει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eρχεται τραπεζικό deal, το big short στην Metlen και η αποθέωση, οι ντομάτες του Θεοδωρόπουλου, η έδρα Μυστακίδη στο LSE, οι νέες business Χούμπαυλη, σε ποιο σπίτι στεγάζει τον έρωτά του ο 70χρονος πολιτικός
- Κρι Κρι: Ισχυρές επιδόσεις με όχημα το greek yoghurt
- Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή: Το διαμάντι των Σπετσών διηγείται το παρελθόν, το παρόν και το όραμα για το μέλλον
- Metlen: H JP Morgan, το big short, και το super report με την τιμή στόχο τα 64 ευρώ – Όλο το παρασκήνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.