• Πολιτική

    Αγωγή κατά Μητσοτάκη καταθέτει ο Βαξεβάνης – Ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί

    • NewsRoom
    Κώστας Βαξεβάνης

    Κώστας Βαξεβάνης


    Ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη προανήγγειλε πως θα καταθέσει αγωγή κατά του πρωθυπουργού για όσα είπε. Έναυσμα αποτελεί αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης για «τη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο».

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα. Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».

    Προανήγγειλε αγωγή κατά του Πρωθυπουργού

    Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης, όπως γνωστοποιεί το documentonews.gr, επικοινώνησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να απαντήσει επισήμως ποια είναι η εν λόγω απόφαση.

    Ο εκδότης του Documento προανήγγειλε αγωγή κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας πως «ο κ. Μητσοτάκης ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης που είχαμε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός».

    Διαβάστε επίσης

    ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο κύριος Μητσοτάκης

    Μητσοτάκης: Απίστευτο ψέμα χωρίς αποδείξεις το δημοσίευμα του Documento

    Νέα ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις υποκλοπές κατέθεσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας



    ΣΧΟΛΙΑ