• Πολιτική

    Αυτός είναι ο υπάλληλος που επιτέθηκε στη δημοσιογράφο (video)

    • NewsRoom


    Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες και ένα ολιγόλεπτο βίντεο από το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ ενός αγενούς υπαλλήλου και της νεαρής δημοσιογράφου Μαρίας Τσιλινίκου μέσα στο υπουργείο Εξωτερικών.

    Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω κύριος εξύβρισε τη δημοσιογράφο που του ζήτησε μερικές πληροφορίες λέγοντας της «Αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες» , δείχνοντάς την τον πίνακα, όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες για την καλύτερη -υποτίθεται- εξυπηρέτηση του κοινού. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς όταν του ζήτησε τον λόγο εκείνος χύνοντας της τον καφέ που κρατούσε η ίδια της είπε χαρακτηριστικά «Ρούφα τον καφέ σου». Μετά από αυτό, ο υπάλληλος κλείστηκε στο γραφείο και εκείνη χτύπησε την πόρτα, βγήκε ο ίδιος, την άρπαξε από τον λαιμό, την έσπρωξε και την εξύβρισε ξανά λέγοντας της «Άι στο διάολο»!

    Εντύπωση προκαλεί πως μετά το γεγονός, οι αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος, προέτρεψαν την ρεπόρτερ να μην καταθέσει μήνυση, διότι, όπως της ανέφεραν, θα κατέθετε μήνυση εναντίον της και ο υπάλληλος του ΥΠΕΞ. Την απέτρεψαν λοιπόν από την κίνηση αυτή εξηγώντας της «ότι κινδύνευε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, μαζί με επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία και αλλοδαπούς».

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος έδωσε εντολή για την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία της δημοσιογράφου, ενώ ο υπάλληλος μεταφέρθηκε από τη θέση του σε άλλο πόστο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

    https://www.youtube.com/watch?v=f5wp46YkAoc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γυναίκα δημοσιογράφος του Σταρ κατήγγειλε επίθεση από υπάλληλο του ΥΠΕΞ

     



    ΣΧΟΛΙΑ