ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στη ζωή του έθεσε ένα 57χρονος άνδρας πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Σμύρνη, όπου λίγες ώρες νωρίτερα εξελίχθηκε μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με νεκρούς έναν πατέρα και τα δύο παιδιά του.
Συγκεκριμένα, ο 57χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος, ανέβηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην οδό Αιγαίου και έπεσε στο κενό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ανέβαινε συχνά στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας και φαίνεται ότι χθες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά για να κάψει τα 2 ανήλικα παιδιά του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί το Χόλιγουντ ζητά την απελευθέρωση ισοβίτισσας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκλειστικό: Βγαίνουν στο σφυρί ακίνητα 50.000 «μπατχατζήδων». Όλη η διαδικασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Η Ελλάδα στις τρεις ακριβότερες χώρες της ΕΕ για καλλιεργήσιμη γη το 2024
- Metlen: Τι κρύβεται πίσω από το +6% της μετοχής
- Έκθεση ΟΟΣΑ: Σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα – Οι προκλήσεις
- Μάνφρεντ Βέμπερ: Προτείνει συγχώνευση των θέσεων των προέδρων Κομισιόν και Συμβουλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.