• Πολιτική

    Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά και σκότωσε τα 2 ανήλικα παιδιά του

    • NewsRoom
    πυρκαγιά

    Φωτογραφία αρχείου


    Σε ασύλληπτη τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη το πρωί του Σαββάτου. Ένας πατέρας προκάλεσε την πυρκαγιά προκειμένου να κάψει τα δύο ανήλικα παιδιά του και να πάρει εκδίκηση από την πρώην γυναίκα του.

    Ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έκλεισε όλες τις πόρτες του διαμερίσματος και έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους». Στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα.

    Ο άνδρας ήταν χωρισμένος και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σημειώματα που άφησε πίσω του ρίχνει τις ευθύνες για τον χωρισμό του και για την πράξη του στον πατριό της πρώην συζύγου του. «Να κοιτάζεις εσύ τις κόρες σου και άσε να κοιτάζω εγώ τα παιδιά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

    Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σημείωμα ανέφερε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

    νέα σμύρνη

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική, που ενημερώθηκε από γείτονες λίγο μετά τις 6 το πρωί, η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπερυψωμένο ισόγειο κτιρίου επί της οδού Κοραή 21. Ο πατέρας, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τα δίδυμα παιδιά 8 ετών βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος χωρίς τις αισθήσεις τους.

    Η πυρκαγιά, την οποία οι πυροσβέστες χαρακτηρίζουν μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά και τα δύο άτυχα παιδιά στο Παίδων, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τριήμερο πένθος στην Αίγυπτο μετά το μακελειό σε τέμενος στο Σινά με τους 235 νεκρούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκτόνησε 57χρονος άνδρας στη Νέα Σμύρνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη γυναίκα στην Ξάνθη – Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη



    ΣΧΟΛΙΑ