• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κοτζιάς επιτίθεται στη ΝΔ γιατί είναι «δειλός»

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης. υπουργός Ανάπτυξης


    Σκληρή απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε στη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «δειλό» τον κ. Κοτζιά, καθώς επέλεξε να στρέψει τα πυρά του προς τη ΝΔ για ένα θέμα που αφορά μια δήλωση του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να χαρακτηρίσει, εμμέσως και όχι κατά πρόσωπο, συκοφάντη τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε επιτεθεί στη ΝΔ με αφορμή την κριτική της προς τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή μια selfie του υπουργού Εθνικής Άμυνας  μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο. Η ΝΔ καλούσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες του περί ύποπτων συναλλαγών στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Τζορτζ Σόρος, ισχυρισμούς που ο κ. Καμένος επανέλαβε πέρα από το υπουργικό συμβούλιο σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι Star. Η αναφορά της ΝΔ έφερε την έντονη αντίδραση του κ. Κοτζιά, ο οποίος χαρακτήρισε άθλια τη ΝΔ καθώς «αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου»

    Στην απάντησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «Ο Νίκος Κοτζιάς επιτίθεται στη ΝΔ και την αποκαλεί «άθλια» διότι είναι τόσο δειλός που δεν μπορεί να πει «άθλιο» τον Καμμένο του οποίου τις κατηγορίες ότι τα έπαιρνε από τον Σόρος, μέσω της εταιρίας με τις visa, όπως δήλωσε on camera στο Star, επανέλαβε η ΝΔ. Δειλό Ανθρωπάκι!»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βολές ΝΔ για Καμμένο: Να μας πει τι ξέρει για τον χρηματισμό Κοτζιά και γιατί ελέγχεται από την OLAF

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Κοτζιάς με την ανακοίνωση της ΝΔ για Καμμένο! «Αναπαράγουν συκοφαντίες»



    ΣΧΟΛΙΑ