• Πολιτική

    Έξαλλος ο Κοτζιάς με την ανακοίνωση της ΝΔ για Καμμένο! «Αναπαράγουν συκοφαντίες»

    • NewsRoom
    νικος-κοτζιας

    Νίκος Κοτζιάς


    Η επίθεση που εξαπέλυσε η ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη «selfie» του προέδρου των ΑΝΕΛ μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο, έφερε την απρόσμενη αντίδραση του Νίκου Κοτζιά. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μάλιστα, με ανάρτησή του στο Twitter, εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, καθώς η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέχει αναφορά στις καταγγελίες Καμμένου στο περίφημο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο οδήγησε στην παραίτησή του από αυτό.

    Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

    Ο κ. Κοτζιάς, στην οργισμένη απάντησή του, χαρακτηρίζει «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του και κάνει λόγο για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις».

    Η αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο Twitter:

    «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βολές ΝΔ για Καμμένο: Να μας πει τι ξέρει για τον χρηματισμό Κοτζιά και γιατί ελέγχεται από την OLAF

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τους λαϊκιστές και τις εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ