• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοησίες και φαντασιοπληξία όσα γράφουν οι εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Έντονη κριτική στα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» του Σαββάτου και του «Documento» της Κυριακή για τις παρακολουθήσεις άσκησε με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «ανοησίες»,  «γελοιότητες» και «φαντασιοπληξία που έχει ξεπεράσει τα όρια» τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία, όπως τονίζει, έχουν στόχο να πλήξουν την κυβέρνηση.

    «Η αδημονία τους να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος, τους έχει οδηγήσει στην παράνοια», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «έχουμε ευθύνη να μην τους αφήσουμε να εκτροχιάσουν την τεράστια πρόοδο της Χώρας μας και μάλιστα με ανοησίες και προφανή ψέματα».

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

    Για τις ανοησίες της ΕΦΣΥΝ και του Documento! (Θέλουν να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε τρόπο αλλά δεν θα τους περάσει!)

    Διάβασα όσα γράφουν οι του Συριζα για τις υποκλοπές και νομίζω πλέον η φαντασιοπληξία τους έχει ξεπεράσει τα συνηθισμένα τους μεγάλα ούτως ή άλλως όρια.

    Έχουμε και λέμε:

    Α) η ΕΦΣΥΝ σήμερα μας είπε ότι τον Τσίπρα τον παρακολουθούσαν στη θαλαμηγό της κας Παναγοπούλου με το Predator ή με κάποιο παρεμφερές κακόβουλο λογισμικό (τότε νομίζω το Predator δεν υπήρχε καν) κλπ λες και αν ήταν έτσι δεν θα είχε κυκλοφορήσει καμμία φωτό της προκοπής; Αν δεν το είχε παραδεχθεί στην συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα» η ίδια η κα Παναγοπούλου, όλο αυτό θα είχε περάσει στο ντούκου. Το πρόσωπο του Τσίπρα δεν φαινόταν καν και η ίδια είχε αποκαλύψει στην συνέντευξη της τότε ότι κάποιος από το προσωπικό του σκάφους διέρρευσε τις φωτογραφίες. Πρόκειται για πραγματικές γελοιότητες λοιπόν. Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά που γράφουν σήμερα για να αθωώσουν τον Αλέξη Τσίπρα, για τις πολυτελείς του διακοπές πάνω σε μία πανάκριβη θαλαμηγό, λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι. Δηλ δεν έφταιγε ο «καλός» Τσίπρας που πήγε εκεί κρυφά διακοπές από τον Ελληνικό Λαό, αλλά ο «κακός» Μητσοτάκης που τον παρακολουθούσε και τον τσάκωσε…τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι μετά από αυτά;…

    Β) ότι ο Πιερρακάκης έσωσε την οικογένεια του μέσω κακόβουλου λογισμικού όταν ήταν στο νερό και μάχονταν για να σώσουν την ζωή τους εκείνη την τραγική βραδιά στο Μάτι. Δηλ η γυναίκα και τα μερικών μηνών τότε μωρά του, είχαν στο νερό μέσα κινητό, τους έστειλαν λινκ το ενεργοποίησαν και τους βρήκαν….μιλάμε ότι εκτός από ανήθικο και απαίσιο, είναι προφανώς παράλογο και αστείο. Και μετά τί έγινε; πήγε το Λιμενικό και έσωσε μόνον αυτούς και άφησε τους άλλους να πνίγονται; Και ποιο Λιμενικό; Αυτό που διοικούσε τότε η Κυβέρνηση Τσίπρα…τρικυμία εν κρανίω! Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για το Μάτι και να ντρέπονται τον Πιερρακάκη που πέρασε τέτοια περιπέτεια και που δεν την αξιοποίησε ποτέ πολιτικά για ψήφους, αλλά την κράτησε κρυφή και μόνον εντός του στενού τους οικογενειακού κύκλου, του ζητάνε και τα ρέστα! Μα τί άνθρωποι είναι αυτοί τέλος πάντων;

    Αλλά ακόμη και αν δεχθούμε ότι όλα αυτά γίνονταν, εκείνη την εποχή, αυτό θα σήμαινε ότι επί Τσίπρα η Χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι και τα κακόβουλα λογισμιμά έκαναν ο,τι ήθελαν, αλλά σε αυτή την περίπτωση γιατί κατηγορούν τον Μητσοτάκη; Αν όλα αυτά μπορούσαν να γίνονται χωρίς να τα ξέρει ο ΠΘ Τσίπρας, γιατί δεν μπορούν να γίνονται χωρίς να τα ξέρει και ο ΠΘ Μητσοτάκης;;; Μιλάμε για λογικό χάος! Οι ίδιοι απαντούν στην πραγματικότητα στις ανοησίες τους…

    Με τις δήθεν αποκαλύψεις Βαξεβάνη τα πράγματα είναι ακόμη πιο κωμικά. Πέραν του ότι δεν έχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο, πέραν του ότι με τον Κύρτσο τα έκανε θάλασσα και τον έβαλε στο εξώφυλλο και στις δυο λίστες και μετά με ανάρτηση στο τουιτερ είπε όχι τελικά είναι σε μία από τις δύο… ας τα δούμε πάλι λογικά.

    Τί ισχυρίζεται ο Βαξεβάνης; Ότι η απόδειξη της σύνδεσης Μαξίμου με Pretador, είναι ότι κάποια πρόσωπα παρακολουθούντο και από την ΕΥΠ και από το Pretador. Μα αν υποτεθεί ότι ο ΠΘ έβαζε λένε την ΕΥΠ να παρακολουθεί κάποιον, διότι την ήλεγχε κλπ τότε γιατί ο ίδιος άνθρωπος να βάλει και το Predator; Ήθελε να τσεκάρει αν η ΕΥΠ κάνει καλή δουλειά και διπλοτσέκαραν τα τηλέφωνα;…θα ήταν κωμωδία αν δεν είχε στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση της Χώρας μας!

    Η μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι ο ΠΘ δεν θα μπορούσε να έχει καμμία σχέση με το Predator, θα ήταν ακριβώς να αποδειχθεί ότι μερικά ίδια πρόσωπα παρακολουθούντο και από την ΕΥΠ και από το Predator. Την ΕΥΠ την ελέγχει το Κράτος, άρα το Predator κάποιος άσχετος με το Κράτος. Άρα σίγουρα όχι ο ΠΘ. Μόνοι τους δηλ με το δημοσίευμα αυτό ακύρωσαν όλη τους την γελοία ούτως ή άλλως θεωρία!

    Πραγματικά πλέον νομίζω ότι η αδημονία τους να ριξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος, τους έχει οδηγήσει στην παράνοια!

    Η Χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα, σε όλους τους δείκτες οι επιδόσεις της Χώρας μας εντυπωσιάζουν, στις Επενδύσεις έχουμε δύο συνεχόμενα έτη ρεκόρ όλων των εποχών, στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον έχουμε τις υψηλότερες επιδόσεις επίσης, στην μείωση της Ανεργίας πήγαμε καλύτερα από όλες τις προβλέψεις, στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού που έρχονται και κάνουν παραρτήματα εδώ, στην ψηφιοποίηση του Κράτους που άλλαξε την ζωή όλων μας κλπ έχουμε Ευθύνη να μην τους αφήσουμε να εκτροχιάσουν την τεράστια πρόοδο της Χώρας μας και μάλιστα με ανοησίες και προφανή ψέματα! Δεν θα τους περάσει!

    Διαβάστε επίσης:

    Υποκλοπές: Παζλ αποκαλύψεων με «υποψίες» αποδεικτικών στοιχείων 

    Πιερρακάκης προς ΕΦΣΥΝ: Κακογραμμένη, κατασκοπευτική λογοτεχνία – Το δημοσίευμα προσβάλλει τη σύζυγό μου

    Γεωργιάδης σε Πολάκη για Κοκλώνη: «Έγινες ξανά ρεζίλι» – Τι ανάφερε το δημοσίευμα του mononews



    ΣΧΟΛΙΑ