• Πολιτική

    Γεωργιάδης σε Πολάκη για Κοκλώνη: «Έγινες ξανά ρεζίλι» – Τι ανάφερε το δημοσίευμα του mononews

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η υπόθεση της επιχορήγησης που έλαβε η «Barkingwell Progress» του Νίκου Κοκλώνη, την οποία αποκάλυψε το mononews και η Σόνια Χαϊμαντά.

    Όπως ανέφερε το δημοσίευμα του mononews, ηBarkingwell Progress του Νίκου Κοκλώνη έλαβε, το «πράσινο φως»  για την ένταξη στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους 9,935 εκατ. ευρώ. Από το συνολικό κόστος, ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης θα βάλει 7,7 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία που δικαιούται τα χρήματα είναι μια ΙΚΕ με κεφάλαιο μόλις 4.000 ευρώ. Το σχέδιο αφορά στην ίδρυση μονάδας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, βίντεο και κινηματογραφικών ταινιών.

    Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε με ανάρτησή του να επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Πολάκης στάθηκε στο γεγονός πως η  εταιρεία του Κοκλώνη  έχει «4 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο» επισημαίνοντας πως  «εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους εννιά εκατομμυρίων», μπερδεύοντας το επιλέξιμο κόστος της επένδυσης με την ενίσχυση.

    Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκαθαρίζοντάς του πως το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων, σημειώνοντας πως  «η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νέες θέσεις εργασίας».

    Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε αποκαλύπτοντας πως «οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος» καταλήγει ο Άδωνις.

    Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

    Ως προς τις νέες κατηγορίες του Πολάκη κατά του κ. Κοκλώνη, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

    Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 ν.4399/2016 (Ε’ κύκλος), τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου. Η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νεες θέσεις εργασίας. Η καταβολή της επιχορήγησης εξαρτάται από την υλοποίηση της

    Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος!

    Στην ανάρτηση που προηγήθηκε, ο κ. Πολάκης ανέφερε τα εξής:

    Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προηγήθηκε: 

    Γεια σου ρε Αδωνη ,γεια σου ρε Παπαθαναση με τον Αναπτυξιακό σας!!!!

    «Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!!

    Πάλι εταιρεία με 4 χιλιάρικα μετοχικο κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα υψους ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!

    («γνωστού παρουσιαστή» λέει,εγώ σήμερα τον έμαθα ,δεν βλέπω εδώ και χρόνια ούτε ως ζάπινγκ τα υποπροϊόντα των λάιφ σταιλ εκπομπών)

    Διαβάστε επίσης:

    Τι συμβαίνει με τον Τζίγγερ και τον Alpha TV, ο μαξιμαλισμός της Εύης Κουτσαυτάκη, τα χαμηλά νούμερα της Σκορδά, πού βρήκε 7,5 εκατ. ευρώ ο Κοκλώνης και τα ραντεβού Εξάρχου στο Action 24



    ΣΧΟΛΙΑ