ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο παράτασης τριών μηνών για την υπαγωγή στη ρύθμιση που αφορά τις 120 δόσεις, με στόχο να διευκολυνθούν οι πολίτες λόγω εκλογών.
Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες μέρες ενώ εξετάζεται και η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις μέχρι τις 29 Ιουλίου.
Έως σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενταχθεί 55.000 πολίτες στη ρύθμιση. Επίσης 45.000 οφειλέτες του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ, έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους.
Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων, που συνολικά ξεπερνούν το 1,4 εκατ. άτομα και επιχειρήσεις, είναι ότι οι συνολικές επισκέψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ έφτασαν τις 210.000.
Να σημειωθεί εδώ, ότι για τεχνικούς λόγους η πληρωμή των δόσεων ρυθμίσεων οφειλών μηνός Μαΐου 2019 βάσει πάγιας εντολής, που ήταν προγραμματισμένη για χθες, Παρασκευή 31/5/2019, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τη διοίκηση του φορέα, τη Δευτέρα 3/6/2019 χωρίς καμία επίπτωση για τους οφειλέτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Virtual advertising: Όχι απλώς τεχνολογία, αλλά στρατηγική ανατροπή στο αθλητικό business
- Drewry: Συνεχίστηκε η πτώση κατά 5% των τιμών στη διακίνηση των κοντέινερ
- ΕΛΓΑ: Πληρωμή €6,4 εκ. σε παραγωγούς που επλήγησαν από τον Παγετό την άνοιξη 2025
- Παπαστεργίου: «Το 2007 ασχολήθηκα με τις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες τμήματος της επιχείρησης Βιολάντα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.