• Το οκ σε Καραβία – Μυλωνά για τα μερίσματα, το event της Morgan Stanley και η αγωνία Κωστόπουλου, το σύμφωνο συμβίωσης του Mr Chipita και της δημοσιογράφου και η χαμένη αξιοπιστία του προέδρου Οικονομάκη

    Την προηγούμενη Τετάρτη, ένα χρυσοφόρο σύννεφο κάλυψε ολόκληρη την περιοχή που έχει την έδρα του το κανάλι του OPEN έως την Κηφισιά που βρίσκεται η κατοικία του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

    image

    Ο Κωστόπουλος, ο Ηλιάδης και ο Σωκράτης

    Το event που γίνεται στο Λονδίνο σήμερα Δευτέρα και Τρίτη και διοργανώνεται από την MORGAN Stanley (MS) είναι δεδομένο ότι είναι το talk of the town των ημερών.

    Διοργανωτές μεταξύ άλλων οι τραπεζίτες της MS Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και Πάρις Καλλιτσάντσης.

    Η αγωνία των δυο Ελλήνων έχει φτάσει στο ζενίθ.

    Στο Λονδίνο ήδη βρίσκονται 25 επικεφαλής εισηγμένων και μη εταιρειών.

    Το κυρίαρχο όπλο στην φαρέτρα τους είναι ότι οι τιμές πολλών μετοχές έχουν σημειώσει τις τελευταίες ημέρες αξιοσημείωτη άνοδο, ανεβάζοντας τις κεφαλαιοποιήσεις.

    Όπως για παράδειγμα η ΔΕΗΔΕΗ -0,53% 11,30 , η ΠειραιώςΠΕΙΡ -2,00% 3,92 , η Euro bankΕΥΡΩΒ -1,49% 1,99 , η Alpha bankΑΛΦΑ 0% 1,63 , η Mytilineos ΜΥΤΙΛ -1,51% 37,72 η Τέρνα Ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ -0,06% 18,10  κλπ.

    Πάντως τις τελευταίες ώρες ο «πολύς» Χάρης Ηλιάδης της Goldman Sachs δεν πρέπει να κοιμάται.

    Το event της Morgan Stanley κρίνοντας από την σύνθεση των funds που έχουν προσκληθεί φαίνεται ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει καλά.

    Σίγουρα ο Ηλιάδης θα νιώθει σαν τον τερματοφύλακα που ο αντίπαλος του έχει βάλει 2 μπαλάκια.

    Πάντως το 2022 ήταν δραματικό για τον τραπεζίτη.

    Έχασε όλες τις μεγάλες δουλειές.

    Λογικό.

    Μετά την συντριβή των μετοχών των Πειραιώς, ΔΕΗ, Alpha Bank το καλοκαίρι που μας πέρασε με τα πελατάκια που έφερε (πρώτα πουλούσαν και μετά ρωτούσαν) και μπήκαν στις ΑΜΚ των 3 εταιρειών.

    Ευτυχώς τον τελευταίο μήνα, η εικόνα έχει μεταβληθεί και οι τιμές και των 3 μετοχών έχουν κάνει «ράλι».

    Η απόλυτη σκοτοδίνη για τον, σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλων του, «υπερφίαλο, αλαζόνα και με banale συμπεριφορά» τραπεζίτη…

    «Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα» όπως έλεγε και ο Σωκράτης….

    SSM: Που  το πάει η Φρανκφούρτη για τα μερίσματα των τραπεζών

    Αν θυμάστε (διότι δεν κρατώ ημερολόγιο καταστρώματος)  σας είχα ενημερώσει ότι δεν υπάρχει ζήτημα οριζόντιας απαγόρευσης για την καταβολή μερισμάτων το 2023 από τον Ευρωπαίο Επόπτη στην Φρανκφούρτη.

    Την Παρασκευή ήρθε η επιβεβαίωση από τον SSM (Single Supervisory Mechanism) δια χειλαίων του μέλους του Εποπτικού του Συμβουλίου Κέρστιν αφ Γιόχνικ.

    Η κυρία, την οποία ομολογώ την αγνοούσα, σε συνέντευξη της σε Ιταλική οικονομική εφημερίδα ξεκαθάρισε ότι η κάθε τράπεζα θα εξετάζεται ξεχωριστά στη βάση της κεφαλαιακής βάσης που διαθέτει.

    Βέβαια όπως αποκαλύπτει η ίδια ο SSM έχει ζητήσει από τις τράπεζες να επικαιροποιήσουν τις κεφαλαιακές τους ανάγκες που θα δημιουργηθούν σε ένα υφεσιακό περιβάλλον. Μάλιστα αυτή την εποχή ο SSM εξετάζει τα σχέδια που έχουν υποβάλλει οι διοικήσεις των τραπεζών.

    Σε κάθε περίπτωση το στέλεχος του SSM ξεκαθαρίζει ότι ο  SSM δεν σκοπεύει  να προτείνει  στις τράπεζες να αναστείλουν τις πληρωμές μερισμάτων και τις επαναγορές μετοχών, όπως συνέβη κατά την εξαιρετικά αβέβαιη αρχική φάση της πανδημίας.

    Βέβαια όπως αναφέρει η ίδια τώρα  διανύουμε άλλου είδους κρίση, με πολύ υψηλό επίπεδο αβεβαιότητας σχετικά με το τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά.

    Ο SSM  ήδη έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τις διοικήσεις των τραπεζών προκειμένου να βεβαιωθεί ότι αυτές  έχουν καλή εικόνα για τις δικές τους κεφαλαιακές θέσεις και ότι θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ένα δυσμενές σενάριο. Ηδη αρκετές τράπεζες έκαναν αίτηση για επαναγορές μετοχών τις οποίες ενέκρινε ο SSΜ.

    Εurobank -Εθνική: Δίνουν το οκ;

    Μετά τα παραπάνω επικρατέστερη να πάρει το τελικό ΟΚ για την καταβολή μερίσματος είναι η Eurobank ΕΥΡΩΒ -1,49% 1,99 και ο CEO της Φωκίων Καραβίας.

    Oμως, μετά  και την επιτυχή  νέα έξοδο της Εθνικής ΕΤΕ -1,31% 7,56  στις αγορές για  200 εκατ. στερλίνες, τότε εύκολα προκύπτει ότι η διοίκηση Παύλου Μυλωνά  θέτει τις βάσει προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για την καταβολή μερίσματος  του  χρόνου.

    Βέβαια υπάρχουν οι αντιδράσεις είχαν προκληθεί από το Μαξίμου και οι οποίες θα πρέπει να καμφθούν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

    Επι της ουσίας η Εθνική είχε συγκεντρώσει άλλα 500 εκατ. ευρώ  πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ένα άλλο προνομιούχο ομόλογο κύριας διαβάθμισης (senior preferred bond), με επιτόκιο 7,5%.

    Μετά και την νέα έκδοση η ΕΤΕ φθάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον κεφαλαιακό στόχο MREL (Minimum Required for own funds and Eligible Liabilities)  26,7%, το οποίο πρέπει να τον  έχει πετύχει εως το 2026. ενδιάμεσος στόχος που είχε θέσει η τράπεζα για το MREL ήταν στο 18,04% την 1η Ιανουαρίου του 2022 και έχει καλυφθεί καθώς στο 9μηνο διαμορφώθηκε στο 19,3%.

    Με πιο απλά λόγια τη στιγμή που η Τράπεζα θωρακίζεται επαρκώς για μελλοντικούς κινδύνους δύσκολα ο επόπτης – ο επόπτης τουλάχιστον –  θα της αρνηθεί  να μοιράσει μέρος των κερδών της.

    Τι απέγινε η πιτσαρία του Γιώργου Γλου

    Αποδομείται εις τα εξ ων συνετέθη το εγχείρημα του Γιώργου Γλου να επεκταθεί στον κλάδο της εστίασης, αφού το ένα από τα δύο καταστήματα που διατηρούσε  το «πήρε η μπάλα» των πλειστηριασμών.

    Ο επιχειρηματίας που συνέδεσε το όνομά του με την αλυσίδα ένδυσης Glou είχε ανοίξει δύο πιτσαρίες με την επωνυμία Pizzoteca, μία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και μία στον Πειραιά.

    Το ακίνητο που στέγαζε την πρώτη άλλαξε χέρια πριν από μερικούς μήνες, αφού εκπλειστηριάστηκε έναντι 800 χιλιάδων ευρώ και αγοράστηκε έναντι 2,1 εκατομμυρίων.

    Τελικά, η πιτσαρία κλείνει ύστερα από σχεδόν 11 χρόνια λειτουργίας και τη θέση του Γιώργου Γλου στην πλατεία παίρνει ο Χρήστος Ιωάννου, με όχημα την αλυσίδα KFC, χωρίς να είναι γνωστό αν είναι ο ενοικιαστής ή ο αγοραστής του ακινήτου.

    Να θυμίζουμε εδώ ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται την KFC είχε και την Pizza Hut στην Ελλάδα, η οποία κατέβασε ρολά πριν από δύο χρόνια κι έριξε το βάρος της στα… κοτόπουλα του Κεντάκι.

    Νέος παίκτης στο εμφιαλωμένο νερό

    Το όνομα Μελάς Γιαννιώτης είναι γνωστό στον κλάδο των ασφαλειών.

    Ο 83χρονος επιχειρηματίας που ίδρυσε την Ιντερσαλόνικα, αποδεικνύεται αεικίνητος, αφού αποφάσισε να μπει στην εμφιάλωση μεταλλικού και επιτραπέζιου νερού και να κυκλοφορήσει και αναψυκτικά που θα παράγονται στον τόπο καταγωγής του, τη Βλάστη Κοζάνης και θα φέρουν την επωνυμία Vlasti ή Βλάστη.

    Οι επενδύσεις στο νερό, εξάλλου, ρέουν ανεμπόδιστα, νέοι παίκτες μπαίνουν και μεγάλοι παίκτες επιχειρούν να γίνουν μεγαλύτεροι: η Βίκος υλοποιεί νέα επένδυση άνω των 20 εκατομμυρίων, ο Ελληνοαμερικανός επικεφαλής της Θεόνη ρίχνει 10 εκατομμύρια στην παραγωγή και τα logistics, ενώ ο όμιλος Βάλβη έδωσε τα χέρια με την Pepsico για τη διανομή του Aqua Carpatica.

    Κληρώνει σήμερα για το Θριάσιο ΙΙ

    Σήμερα κληρώνει για την παραχώρηση του Εμπορευματικού Σταθμού και τον Σταθμού Διαλογής (ΕΣΣΔΙ) Θριασίου Πεδίου που αγγίζει τα 700 εκατ. Ευρώ.

    Πρόκειται μία έκταση που ανήκει στον ΟΣΕ από το 1976 και  έχει περάσει από τα «σαράντα κύματα», ενώ το 2019 έχει προκηρυχθεί και ματαιωθεί ο σχετικός διαγωνισμός δύο φορές.

    Στην τελευταία απόπειρα δημοπράτησης, η οποία ξεκίνησε το 2021, δόθηκαν τρεις παρατάσεις με αποτέλεσμα να δώσει η Κοινοπραξία του Ομίλου Κοπελούζου (DAMCO) και Hellenic Train τη μοναδική προσφορά τον περασμένο Ιούνιο.

    Μαθαίνω ότι η εν λόγω Κοινοπραξία θα διεκδικήσει εκ νέου τη  30ετή σύμβαση παραχώρησης, έκτασης 1.450 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο, και αναμένω να δω ποιοι άλλοι επίδοξοι μνηστήρες θα εμφανιστούν.

    Όσο αφορά τον διαγωνισμό του 2019 είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους τέσσερα σχήματα, τα οποία ήταν τα εξής:

    ΤΡΑΙΝΟΣΕ-Sarmed

    Piraeus Europe Asia Rail Logistica LTD, που συνδέεται με τη Cosco

    Όμιλος Κοπελούζου (Damco Energy)-Foodlink

    ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ – Goldair Cargo

    Ωστόσο, οι επίδοξοι μνηστήρες έμειναν μόνο στα λόγια και δεν πέρασαν στις πράξεις, διότι όταν ήρθε η ώρα των δεσμευτικών προσφορών αποχώρησαν από τον διαγωνισμό.

    Με την όπισθεν ο διαγωνισμός του Υπουργείο Υποδομών για τα λεωφορεία

    Με την όπισθεν κινείται ο διαγωνισμός του Υπουργείου Υποδομών για τα πράσινα λεωφορεία, καθώς η κινεζική BYD οδηγεί τη διαδικασία επιλογής του αναδόχου σε καθυστέρηση τουλάχιστον 20 ημερών.

    Όπως θα έχετε διαβάσει στο mononews, η κινεζική εταιρεία που πλασάρεται ως μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, κινήθηκε κατά της πρόσφατης απόφασης αποκλεισμού της από το πέμπτο μέρος του διαγωνισμού μέσω προσφυγής της στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ).

    H μοίρα του διαγωνισμού, αλλά και η ποιότητα των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον στα χέρια της Προέδρου της ΕΑΔΗΣΥ, Νίκης Θεοτοκάτου, καθώς αυτή θα δώσει την τελική απάντηση για το αν έπρεπε ή όχι να αποκλειστεί η κινεζική εταιρεία.

    Θέλω να πιστεύω πως θα ακολουθήσει τη φωνή της λογικής και θα πράξει το σωστό, καθώς η ίδια διαθέτει χρόνια εμπειρίας αφού έχει διατελέσει  Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου.

    Βέβαια, δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις αποκαλύψεις για λεωφορεία που στρίβουν και φρενάρουν από μόνα τους, καθώς και τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που προκαλούν τα εργοστάσιά της στην Κίνα στους κατοίκους των γύρω περιοχών, όπως έχει αναφερθεί σε σχετική αναφορά της  Goldman Sachs.

    Πόσο έχει κοστίσει το Predator

    Στο ρυθμό των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών αναμένεται να κινηθεί αυτή η εβδομάδα καθώς σήμερα το πρωί αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών ο Γιάννης Λαβράνος και ο Φέλιξ Μπίτζιος.

    Επειδή τα πάντα έχουν μία οικονομική πλευρά και ο Wiseman ασχολείται με νούμερα γενικώς, διαπίστωσα ότι η χρήση και η αγορά του Predator πρέπει να έχει στοιχίσει τουλάχιστον 8,5 εκατ, ευρώ.

    Εχουμε και λέμε : Η «ταρίφα» για την παρακολούθηση 10 στόχων  λέγεται ότι ήταν 150.000 ευρώ.  το μήνα.   Μέχρι στιγμής οι λίστες που έχουν δημοσιοποιηθεί περιλαμβάνουν 103 πρόσωπα – στόχους, ήτοι περίπου 1.500.000 ευρώ.  Αν υποθέσουμε ότι ο κάθε στόχος παρακολουθείτο  τουλάχιστον για ένα μήνα μόνο.

    Οσον αφορά στο κόστος αγοράς του ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου  το υπολογίζει στα 7 εκατ.ευρω.

    Επομένως, 7+1,5 = 8,5 εκατ. ευρω κατ΄ελάχιστον,  χωρίς  δηλαδή να υπολογίζουμε το συνολικό διάστημα (πέραν του ενός μήνός0 που κάποιοι έμειναν “παγιδευμένοι στον ιστό του κακόβουλου λογισμικού”.

    Το Σύμφωνο Συμβίωσης Σπύρου και Λίνας

    Την προηγούμενη Τετάρτη, ένα “χρυσοφόρο σύννεφο” κάλυψε ολόκληρη την περιοχή που έχει την έδρα του το κανάλι του OPEN έως την Κηφισιά που βρίσκεται η κατοικία του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

    Σε κλειστούς επιχειρηματικούς κύκλους με γνώσεις,  άρχισαν να ψιθυρίζονται δυο ονόματα.

    Του επιχειρηματία κ. Σπύρου Θεοδωροπούλου και της δημοσιογράφου κ. Λίνας Δρούγκα.

    Τι έλεγαν οι ψίθυροι;

    Ότι το ζευγάρι μάλλον παντρεύτηκε.

    Ο Σπύρος έχει ήδη παντρευτεί 2 φορές, ενώ η Λίνα μόνο μια.

    Όμως οι περισσότεροι απέκλειαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς ο ζευγάρι γνωρίζεται μόνο 2-2,5 μήνες.

    Και καθώς ο τέως Mr. Chipita λέγεται ότι είναι στριφνός χαρακτήρας, έλεγαν «απίθανο, και η προηγουμένη κάτι ζήτησε και την έστειλε πακέτο».

    Δεν ξέρω την προηγούμενη, αλλά το όνομα της ήταν κάτι σε Λίλα η Λένα, δεν το συγκράτησα ακριβώς.

    Όμως λένε στην επιχειρηματική αγορά ο Σπύρος πρέπει να γνώρισε την Λίνα λίγο μετά το καλοκαίρι.

    Αρχές η μέσα Σεπτεμβρίου.

    Άρα το χρονικό διάστημα των 2- 2,5 μηνών είναι πολύ μικρό για μια απόφαση γάμου.

    Ο WISEMAN όμως θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο.

    Η πραγματικότητα είναι ότι το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.

    Προφανώς ο Σπύρος (τα 2 παιδιά του οποίου είναι πλέον μεγάλα) ζήτησε από την Λίνα να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι στο Κεφαλάρι.

    Εκείνη, επειδή έχει και ένα ανήλικο παιδί (στο Κολέγιο Αθηνών) σκέφθηκε λογικά “τι θα γίνει εάν χωρίσουμε;”.

    Προφανώς ο τέως mr Chipita, τα ζύγισε και αποφάσισε να υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης.

    Τώρα τι περιεχόμενο έχει αυτό προφανώς το ξέρουν οι ίδιοι και οι δικηγόροι τους.

    Σε κάθε περίπτωση είναι μια βολική λύση, καθώς ξεκαθαρίζουν πλήρως τα περιουσιακά.

    Επειδή θα ακουστούν πολλά από εδώ και στο εξής (και ο νοών νοείτο) ένα έχω να πω: η Λίνα Δρούγκα είναι μια ιδιαίτερα έξυπνη κοπέλα, μορφωμένη, πολύ ευχάριστη στην παρέα και δημοσιογράφος καριέρας.

    Και όσοι την ξέρουν έχουν να της προσάψουν ουδέν…

    Η χαμένη αξιοπιστία του προέδρου -απόφοιτος λυκείου- της Πετρόπουλος   

    Η εταιρεία Πετρόπουλος είναι από τις εισηγμένες με αξιοπρόσεκτη κεφαλαιοποίηση (40 εκατ. ευρώ) που διοικείται από έναν άνθρωπο που δεν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου. Τον κ. Μιχάλη Οικονομάκη.

    Ίσως δεν είναι καν λυκείου.

    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις μαθησιακές γνώσεις του κ. Οικονομάκη.

    Δεν πρόκειται να σας γράψω , αυθαίρετα, εάν είναι θετικό η αρνητικό σήμερα ένας πρόεδρος να μην έχει πτυχίο πανεπιστήμιου η να μην εχει καν εισαχθει σε κάποιο ΑΕΙ.

    Θα μιλήσω με στοιχεία και θα θέσω ερωτήματα προσπαθώντας να καταλάβω που είναι η επιτυχία του συγκεκριμένου ανθρώπου, για να έχουν προάγει σε πρόεδρο, οι βασικοί μέτοχοι δηλαδή οι Κώστας και Γιάννης Πετρόπουλος.

    Η Πετρόπουλος δεν είναι μια βιομηχανία, είναι απλά μια εισαγωγική και εμπορική εταιρεία με ιστορία 100 ετών.

    Άρα  η επιτυχία της εξαρτάται κυρίως από δυο πράγματα.

    Από την φήμη των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται και την φήμη και ικανότητα της διοίκησης να τα πουλήσει.

    Η Πετρόπουλος κατασκευάζει, διασκευάζει διανέμει και υποστηρίζει, μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως, αυτοκίνητα (LAND ROVER-JAGUAR), φορτηγά, λεωφορεία (BYD κλπ.) , γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά & βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες, λιπαντικά (shell) και ελαστικά.

    Ο Wiseman θεωρεί ότι η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη και η φήμη είναι τα σημαντικότερα άυλα στοιχεία που έχει μια εταιρεία και κυρίως οι διοικούντες της.

    Μια εισηγμένη εταιρεία πάνω από όλα πρέπει να προσέχει τους μετόχους της.

    Μικρούς και μεγάλους.

    Όμως στην Πετρόπουλος φαίνεται ότι η διοίκηση τους έχει ξεχασμένους.

    Η χρηματιστηριακή της αξιοπιστία και η φήμη της βρίσκεται στην κυριολεξία στο μηδέν.

    Ο γενικός δείκτης τιμών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο από τις αρχές του χρόνου (1 Ιανουαρίου 2022) έχει κερδίσει 3%, ενώ η μετοχή της Πετρόπουλος έχει υποστεί δραματικές απώλειες 26,3%.

    Για να μπορείτε να κάνετε συγκρίσεις απλά θα σας θυμίσω ότι η μετοχή της Μοτοδυναμικής έχει κέρδη (από τις 2 Ιανουάριου του 2022) 21,53% και της Auto Hellas 25,22%.

     

    Πετρόπουλος: Τα 7 ερωτήματα για τους μετόχους

    Ο WISEMAN λοιπόν θέτει 7 ερωτήματα προς τον βασικό μέτοχο (82 ετών) και απόφοιτο του HARVARD κ. Κώστα Πετρόπουλο και στον μέτοχο του 6% κ. Τρυφών Νάτση ο οποίος,  λέγεται ότι, έχει αποφοιτήσει από τα διασημότερα σχολεία του Ηνωμένου Βασίλειου.

    1)Πόσοι πρόεδροι η διευθύνοντες σύμβουλοι εισηγμένων εταιρειών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, είναι απόφοιτοι λυκείου και δεν εχουν καν εισαχθει σε κάποιο πανεπιστήμιο;

    2)Από ότι διάβασα στην επίσημη ιστοσελίδα της Πετρόπουλος όλα τα μέλη του ΔΣ είναι απόφοιτοι πανεπιστήμιου εκτός από τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Οικονομάκη. Πώς ανέχονται να τους διοικεί ένας απόφοιτος λυκείου;

    2)Αληθεύει ότι τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ τον κοιτάνε σχεδόν υποτιμητικά όταν τους μιλάει;

    3)Με ποιες γνώσεις μιλάει με τα ξένα funds και με τα ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια ο πρόεδρος Μιχάλης Οικονομάκης, που δεν έχει πτυχίο πανεπιστήμιου και δεν ξέρουμε εάν έχει καν απολυτήριο Λυκείου;

    4) Με δεδομένο ότι η αξιοπιστία της εταιρείας είναι στο ναδίρ, πόσο θετικό για τις αγορές είναι να γνωρίζουν άπαντες ότι ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Οικονομάκης, είναι απόφοιτος λυκείου η γυμνασίου;

    5) Όταν τον ρωτάνε τι σπουδές έχει, τι απαντάει ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης;

    6)Ο κ. Τρύφων Νάτσης τι άποψη έχει για όλα αυτά;

    Αγαπητοί αναγνώστες , θέτω και ένα επιπλέον ερώτημα που ίσως σας εκπλήξει.

    Σας διαβεβαιώ, όμως,  ότι έχει απόλυτη συνάρτηση.

    Που ήταν ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης όταν το 2009, υλοποιήθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της τότε εισηγμένης NUTRIART;

    Της εταιρείας (προήλθε από τη συγχώνευση της αρτοβιομηχανίας Κατσέλης, της Εταιρείας Δημητριακών Βορείου Ελλάδος και της ΕΛΒΙΠΕΤ) που βασικός μέτοχος ήταν ο «πολύς …και δημιουργικός» Χάρης Δαυίδ;

    Ποιοι είναι οι δικηγόροι που ανέλαβαν τον πατέρα Αντώνιο

    Μετά από επαφές που είχε με δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, ο πατέρας Αντώνιος, κατέληξε στη ομάδα των δικηγόρων που θα τον εκπροσωπούν από εδώ και στο εξής.

    Πρόκειται για τον Θρασύβουλο Κονταξή, τον Τάσο Τριανταφύλλου και τον Γιάννη Κώτσο.

    Και οι 3 δικηγόροι, έχουν ήδη αναλάβει να ενημερώσουν τις Αρχές πως οι ιερέας βρίσκεται στη διάθεσή τους και της Εισαγγελίας οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί.

     

    QUIZ:

    Ποια γόνος διάσημης επιχειρηματικής οικογένειας ζήτησε στο καινούργιο σπίτι που της χτίζουν, ολόκληρο το υπόγειο των 1000 τ.μ. να γίνει γκαρνταρόμπα;

    Οικονόμου-Βερριοπούλου: Ο Γάμος και το σύννεφο

    Την Παρασκευή  το βράδυ ένας “χρυσός άνεμος” φύσηξε πάνω από το Ίλιον.

    Εκεί που έγινε ο γάμος του 32χρονου Φίλιππου Οικονόμου (γιου του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και της Λίζυ Μανωλά) με τη Στεφανία Βερριοπούλου.

    Η Στεφανία Βερριοπούλου είναι art director ενώ o νεαρός Φίλιππος, όπως τουλάχιστον φαίνεται στο προφίλ του στο LinkedIn, φαίνεται να κάνει το ΜΒΑ του στο MIT.

    Όμως το νεαρό ζευγάρι πρωτοτύπησε.

    Κατ’ αρχάς δεν ζήτησε δώρα, αλλά κάλεσε τους προσκεκλημένους να δωρίσουν το ποσό που εκείνοι επιθυμούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Φίλοι του Παιδιού“.

    Επίσης το κάλεσμα έγινε στον Πύργο Βασιλίσσης στο Ίλιον του νομού Αττικής και όχι σε κάποιο χώρο διάσημου ξενοδοχείου ή σε Famous club των Βορείων Προαστίων.

    Magnifique!!!

    Ο Φίλιππος Οικονόμου και η όμορφη Στεφανία Βερριοπούλου.

     

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.