• Η ηγεμονία της ΝΔ, ποιοι κατέθεσαν προσφορές για την Κωτσόβολος, πότε θα γίνει το deal ΔΕΗ-ENEL, η σολομώντεια λύση για την Εθνική και ένα quiz με τον εφοπλιστή που χώρισε

    ΔΕΗ, όμιλος Quest και άλλοι δύο «μνηστήρες» έκπληξη, εκτιμάται ότι κατέθεσαν για την Κωτσόβολος δεσμευτικές προσφορές

    image

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ηγεμονία της ΝΔ

    Γαλάζιος φαίνεται να βάφεται, για μια ακόμη φορά, ο χάρτης των περιφερειών της Ελλάδας, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, τα οποία δείχνουν μάλιστα καθαρή νίκη των υποψηφίων της ΝΔ στις 9 από τις 13 περιφέρειες της χώρας ακόμα και από την πρώτη Κυριακή.

    Στις υπόλοιπες περιφέρειες οι υποψήφιοι της ΝΔ φαίνεται να περνούν στον δεύτερο γύρο.

    Μάλιστα, με εξαίρεση αυτή της Θεσσαλίας όπου στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος που στηρίζουν από κοινού το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, στις υπόλοιπες τρεις αμφίρροπες περιφέρειες η μάχη γίνεται μεταξύ του υποψήφιου της ΝΔ και «γαλάζιων ανταρτών».

    Ειδικότερα, η ΝΔ κερδίζει από τον πρώτο γύρο τις περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και την περιφέρεια Κρήτης, όπου ο Σταύρος Αρναουτάκης στηρίζεται τόσο από τη ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

     

    Αγωνία στις αγορές: Οι ΗΠΑ θα δείξουν την τάση

    Τα δραματικά γεγονότα στο Ισραήλ εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν τουλάχιστον προσωρινά σήμερα τις αγορές σε όλο τον πλανήτη.

    Φυσικά δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε πώς ακριβώς θα κινηθούν οι δείκτες.

    Οι αγορές της Ασίας (η συνεδρίαση στο χρηματιστήριο του Τόκυο ξεκινάει στις 02:00 ώρα Ελλάδος) είναι γεγονός ότι θα δείξουν την τάση, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν από τις ευρωαγορές και κυρίως από την τάση των futures των αμερικανικών  δεικτών.

    Ως εκ τούτου οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

    Να σημειωθεί πάντως ότι η μεγάλη άνοδος των χρηματιστηρίων στις ΗΠΑ την Παρασκευή (o S&P 500 έκλεισε στις 4.308 μονάδες με άνοδο 1,18%, ο NASDAQ έκλεισε στις 13.431 μονάδες με άνοδο 1,6% κλπ.), προεξοφλούσαν ένα καλό «κλίμα» παγκοσμίως  για τις επόμενες εβδομάδες.

    Όμως, ίσως το Ισραήλ να μας τα χαλάει όλα.

     

    Οι προσφορές για την Κωτσόβολος: ΔΕΗ, QUEST + 2 εκπλήξεις

    ΔΕΗ, όμιλος Quest και άλλοι δύο «μνηστήρες» έκπληξη, εκτιμάται ότι κατέθεσαν για την Κωτσόβολος δεσμευτικές προσφορές, καθώς το χρονικό περιθώριο έληξε την Παρασκευή το βράδυ.

    Χωρίς να έχουν καταθέσει εγγυητικές επιστολές οι διεκδικητές της Κωτσόβολος που έχουν περάσει στην επόμενη φάση καταθέτοντας τις δεσμευτικές προσφορές έχουν ήδη αποκτήσει πρόσβαση στα προσωρινά οικονομικά στοιχεία της Κωτσόβολος, της οποίας η εταιρική οικονομική χρήση κλείνει στις 30 Απριλίου.

    Με δεδομένο, δε, ότι η διαδικασία που τρέχει η Citi για λογαριασμό της Currys, μητρικής της Κωτσόβολος, είναι αρκετά ευέλικτη και χωρίς περιοριστικούς κανόνες, μπορεί να ζητηθεί από τους υποψήφιους επενδυτές να πλειοδοτήσουν ή αν είναι ικανοποιημένη από τις υπάρχουσες προσφορές να μην προχωρήσει σε επόμενο γύρο.

    Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως θα δοθεί σκληρή μάχη για το πολύτιμο asset της βρετανικής πολυεθνικής.

     

    ΔΕΗ: Τέλος Οκτωβρίου η συμφωνία με ENEL

    Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Enel Romania από τη ΔΕΗ, που όπως είχε δηλώσει η διοίκηση της εταιρείας πρόκειται να ολοκληρωθεί ως το τρίτο τρίμηνο του 2023.

    Ωστόσο, η πολυπλοκότητα του deal, καθώς αφορά πολυάριθμες εταιρείες και η δυσκαμψία των ρουμανικών αρχών να προχωρήσουν γρήγορα τις τυπικές διαδικασίες έχει επιφέρει μικρή καθυστέρηση.

    Σε κάθε περίπτωση, πηγές κοντά στη ΔΕΗ, διαβεβαιώνουν ότι σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι γραφειοκρατικές απαραίτητες διαδικασίες ώστε η πολύ σημαντική αυτή συμφωνία για τη διεθνοποίηση της ΔΕΗ, να ανακοινωθεί ως τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές  Νοεμβρίου.

    Η καθυστέρηση αυτή συνέπεσε… με τις πωλήσεις μετοχών της ΔΕΗ από διάφορα funds, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και το fund Helikon Investments έχει πραγματοποιήσει μικρές ρευστοποιήσεις.

    Το Helikon κατέχει το 6,97% των μετοχών της ΔΕΗ από τον Μάιο του 2023. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστές κάποιες μεταβολές στο μετοχολόγιο της επιχείρησης.

     

    Σάμι Φάις: Νέες business

    Στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων του ομίλου Φάις στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο στεγάζεται το νέο showroom της εταιρείας εξοπλισμού γυμναστηρίων Technogym.

    Σε έναν state of the art εκθεσιακό χώρο περίπου 800 τ.μ., ο όμιλος έχει δημιουργήσει ένα experience center με εξειδικευμένο προσωπικό για την προώθηση των προϊόντων του ιταλικού οίκου.

    Η διοίκηση της ομίλου υπό τον Σάμι Φάις επενδύει περαιτέρω στην ιταλική μάρκα, την αντιπροσώπευση της οποίας έχει από το 2019, στοχεύοντας σε ενίσχυση του αποτυπώματός της στην εγχώρια αγορά. Αναμένει, δε, εκτόξευση των πωλήσεων με τη λειτουργία του Ελληνικού.

    Οι πωλήσεις της Tecnhogym σήμερα φτάνουν στα  4 εκατ. ευρώ με πηγές κοντά στη διοίκηση να εκτιμούν ότι με την ανάπτυξη της αγοράς του fitness και της ευεξίας αλλά και το boost από το Ελληνικό μπορεί σε λίγα χρόνια να φτάσουν και τα 10 εκατ. ευρώ.

    Το brand της Tecnnogym εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο της Unlimited Sport, η οποία με βάση τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό (2021) αύξησε τις πωλήσεις της κατά 49,6% ενισχύοντας όλα τα brands που αναπτύσσει.

     

    Εθνική Τράπεζα: Βρέθηκε Σολομώντεια λύση;

    Eνω εμείς εδώ έχουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το πότε και πόσο η Εθνική πρέπει να πουλήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στη γειτονική Ιταλία – παρόλο που η χώρα έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα της πρόσφατης αναταραχής στις αγορές – η Κυβέρνηση αποφάσισε χωρίς αναστολές να προχωρήσει άμεσα στη πώληση της πολύπαθης Τράπεζας Μonte Paschi.

    Tην Παρασκευή λοιπόν ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πρόσληψη νομικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στη διάθεση ενός μεριδίου της Τράπεζας.

    Η διάθεση μπορεί να γίνει σε ένα ή περισσότερα στάδια, μέσω δημόσιας πρότασης ή μέσω έκτακτων πράξεων, συμπεριλαμβανομένου συνδυασμού, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας, το οποίο βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο συγχώνευσης της με κάποιο άλλο πιστωτικό ίδρυμα.

    Να θυμίσουμε ότι η Monte Paschi, που ιδρύθηκε το 1472, διασώθηκε για πρώτη φορά το 2009, αφού δέχθηκε καίριο πλήγμα από τοξικά δάνεια και συμφωνίες παραγώγων που απέτυχαν.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδέχθηκε με βαριά ανταλλάγματα για την Τράπεζα να κρατικοποιηθεί το 2017, θα μου πείτε ότι εμείς στα καθ’ ήμας, είμαστε ένα βήμα πιο πίσω από τους Ιταλούς μία που ακόμη επισήμως δεν έχει προσληφθεί ο σύμβουλος διάθεσης από το ΤΧΣ για το πακέτο της Εθνικής Τράπεζας.

    Βέβαια, όλη η αγορά γνωρίζει ότι ατύπως – προς το παρόν – τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει η JP Morgan, την οποία φέρεται να έχει επιλέξει η διοίκηση του ΤΧΣ και την οποία πρέπει να εγκρίνει και ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

    Πάντως, οι αναγνώστες του mononews έχετε ήδη ενημερωθεί ότι το τελευταίο σχέδιο επί χάρτου αφορά στη διάθεση ενός μικρότερου πακέτου μετοχών της Εθνικής π.χ. 10% τον επόμενο μήνα, από 20% που γνωρίζαμε ως τώρα, καθώς η ελληνική κρίση στις μετοχές δεν φαίνεται να σταματάει.

    Ίσως το πράγμα ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε προγραμματίζεται η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΧΣ.

     

    Μία αμαζόνα του ΓΑΠ στην Αίγυπτο

    Με ικανοποίηση και αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας ενημερώθηκα από τον κυριακάτικο Τύπο (Καθημερινή) ότι μία ελληνική εταιρεία ανέλαβε και έφερε εις πέρας μία σημαντική – τουλάχιστον έτσι ακούγεται – δουλειά για το μεγαλύτερο Μουσείο της Αιγύπτου (GEM).

    Πρόκειται για την Interwave της κυρίας Αίγλης Μπαλαμάτση, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στο αθηναϊκό κοινό και ως «Αμαζόνα του Γιώργου Παπανδρέου».

    Δεν σας κρύβω ότι ταυτοχρόνως ένοιωσα και λίγες τύψεις καθώς στο μυαλό μου είχα ταυτίσει την εταιρεία της κυρίας Μπαλαμάτση με έργα του Δημοσίου.

    Είναι βέβαια γεγονός ότι εν λόγω εταιρεία μάς είχε συνηθίσει να να αναλαμβάνει διάφορα projects από το Ελληνικό Δημόσιο.

    Να σας θυμίσω ότι σχετικά πρόσφατα η εν λόγω εταιρεία είχε κλείσει μεταξύ άλλων ένα έργο ύψους 6,5 εκατ. ευρώ με το υπουργείο Παιδείας (επί Νίκης Κεραμέως, η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι εξαφανισμένη τον τελευταίο καιρό) για την «Πληροφόρηση και δημοσιότητα των έργων του ΥΠΕΘ στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας».

     

    Ο ταλαντούχος δρ. Αλέξανδρος Βαρβέρης

    Μια και αναφερθήκαμε στο υπουργείο Παιδείας θυμήθηκα ότι ο νέος διοικητής του EΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης, είχε στο παρελθόν συχνές επισκέψεις στο κτίριο του Αμαρουσίου.

    Ο νέος διοικητής λοιπόν είναι αναπληρωτής διευθυντής του Εργαστηρίου Δικαίου και Πληροφορικής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

    Μαζί με τον πρόεδρο του Εργαστηρίου, Γιώργο Γιαννόπουλο (επίκουρου καθηγητή του Δικαίου Πληροφορικής) είχαν αναλάβει να εκπονήσουν μελέτη για  την προστασία των προσωπικών δεδομένων την περίοδο που το Υπουργείο Παιδείας είχε καταφύγει στην τηλεκπαίδευση, όταν τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω covid.

    Αυτά ως ένα μικρό μέρος από το πλούσιο βιογραφικό που διαθέτει ο νέος διοικητής, διότι υπάρχει και μία πληροφορία, η οποία, όμως, μπορεί να αφορά προσωπικά δεδομένα στα οποία ο ίδιος είναι expert και για αυτό δεν την αναφέρω.

    Για να μην σας κρατώ σε αγωνία, όμως, αφορά σε κουμπαριά που έχει ο κ. Βαρβέρης με κορυφαίο υπουργό της Κυβέρνησης.

     

    Συνεχίζει να στηρίζει το ΜΟΡΕΑ το Δημόσιο

    Στο ταμείο του Αυτοκινητόδρομου ΜΟΡΕΑ που διαχειρίζονται οι όμιλοι Ελλάκτωρ, ΑΒΑΞ και Intrakat πρόκειται να εισρεύσουν ωσονούπω 11,9 εκατ. ευρώ, καθώς ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε το ΟΚ για την εκταμίευση του για την περίοδο Μάρτιος-Σεπτέμβριος.

    Να σας θυμίσω ότι ο αυτοκινητόδρομος λαμβάνει επίσης πρόσθετες επιδοτήσεις και δεν αφορούν κάποια αποζημίωση που αναγκάζεται να καταβάλει το Δημόσιο εξαιτίας κάποιας φυσικής καταστροφής ή ανωτέρας βίας, όπως για παράδειγμα την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί την περίοδο της πανδημίας.

    Αντιθέτως, οι επιδοτήσεις αυτές αφορούν στην παρέμβαση που έκανε το κράτος προκειμένου  οι τράπεζες να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τον αυτοκινητόδρομο.

    Για να σας φρεσκάρω τη μνήμη, οι τράπεζες και κυρίως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων διέκοψαν εν μέσω της κρίσης (στα τέλη του 2013) τον δανεισμό του αυτοκινητόδρομου και δέχτηκαν να το συνεχίσουν μόνο εάν το δημόσιο δημιουργούσε έναν κρατικό μηχανισμό στήριξης.

    Αυτό έγινε το 2015 και άνοιξαν ξανά οι «κάνουλες» των τραπεζών.

    Από όσα μπόρεσα να μάθω η εταιρεία χρηματοδοτείται έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τα δάνεια που έχει σηκώσει καθώς τα έσοδα της δεν επαρκούν, ενώ έχει υπολογιστεί ότι από τον Αύγουστο του 2016 έως και σήμερα έχει λάβει με τη μορφή της κρατικής ενίσχυσης 177,5 εκατ. Ευρώ.

     

    Σήμερα πληρώνει την ΤΕΚΑΛ η Περιφερειακή Αλεξανδρούπολης

    Ζεστό χρήμα αναμένεται να μπει στα ταμεία της ΤΕΚΑΛ του Παναγιώτη Ψαλτάκου, καθώς έρχεται σήμερα η ημέρα πληρωμής ακόμη μίας δόσης για την Ανατολική Περιφερειακή Οδού Αλεξανδρούπολης.

    Από ότι μαθαίνω ο υπουργός Υποδομών έδωσε στις 3 Οκτωβρίου το πράσινο φως ώστε να πληρωθεί η τεχνική εταιρεία 2,5 εκατ. ευρώ.

    Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον διαγωνισμό για το έργο αξίας 36 εκατ. ευρώ στον οποίο είχε επικρατήσει η ΤΕΚΑΛ που είναι εξειδικευμένη στα λιμενικά και τα οδικά έργα, να σας πω ότι είχε δώσει το μια αρκετά γενναία έκπτωση εν έτει 2021. Η έκπτωση που είχε δώσει ήταν 28% κλειδώνοντας το έργο στα 26 εκατ. ευρώ

    Απέναντι της είχε βρει την ΕΚΤΕΡ (είχε δώσει έκπτωση 26,6%), η οποία αποτελεί συνοδοιπόρο της καθώς κατέχουν το ίδιο πτυχίο ενώ και οι δύο εταιρείες διεκδικούν να πάρουν μέσω απευθείας αναθέσεων μερικά από τα έργα για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας.

    Μία άλλη εταιρεία που είχε χτυπήσει το έργο ήταν η Intrakat που είχε δώσει έκπτωση 22,1%. Θα μου πείτε πως και βρέθηκε απέναντι στην ΤΕΚΑΛ με την οποία έχει ενώσει τις δυνάμεις για αρκετά έργα (όπως για παράδειγμα τα δικαστικά ΣΔΙΤ Κεντρικής Ελλάδας και την μετακόμιση των δικαστηρίων στον Άρειο Πάγο);

    Και θα σας απαντήσω με τη σειρά μου ότι τότε οι δύο εταιρείες ήταν στα μαχαίρια λόγω του αποκλεισμού από το διαγωνισμό για το αποχετευτικό Παλλήνης αλλά και το γεγονός ότι η ΤΕΚΑΛ δεν κάλεσε ποτέ την Intrakat να εκτελέσει έργα στο λιμάνι του Πειραιά.

    Την τέταρτη καλύτερη προσφορά είχε δώσει η Ελλάκτωρ, η οποία παρέμεινε σε διψήφια ποσοστά και ανήλθε στο 21,2%.

     

    Quiz 1 για μυημένους

    Μια και βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής εκλογικής ημέρας, θέλω να αποφορτίσω λίγο την ατμόσφαιρα και να ασχοληθώ με πιο χαριτωμένα θέματα, όπως τα συναισθηματικά.

    Άλλωστε, όπως έλεγε και ο μακαρίτης πλέον κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης, «το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι, τα άλλα θα ξεχαστούν αργά ή γρήγορα» και είχε απόλυτο δίκιο ο «ξανθός» ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Θα έχετε μάθει βέβαια για το, σχεδόν επίσημο πλέον, ειδύλλιο μεταξύ ενός υφυπουργού και μίας άλλης υφυπουργού της κυβέρνησης.

    Έχει βουίξει ο τόπος αν και το ζευγάρι δεν είναι ούτε ιδιαιτέρως γνωστό ούτε εξαιρετικά προβεβλημένο.

    Άλλωστε αμφότεροι κατέχουν περισσότερο τεχνοκρατικές θέσεις υφυπουργών στα Υπουργεία τους.

    Το ένα μέλος του ζεύγους, μάλιστα, μου λένε πως «ασφυκτιά» υπό το καθημερινό ελεγκτικό βάρος του προσώπου, το οποίο προΐσταται πολιτικά στο Υπουργείο, αλλά όπως γνωρίζετε εγώ δεν υιοθετώ εύκολα φήμες, ως καλοπροαίρετος wiseman.

    Βλέπετε πως, ακριβώς γι’ αυτό αποφεύγω να αναφερθώ σε φύλα, καθώς στο ένα Υπουργείο επικεφαλής είναι άνδρας και στο άλλο γυναίκα, οπότε αφήνω τη φαντασία σας να δουλέψει, για το ποιος-ά καταπιέζει ποιόν-ά.

    Από ‘δω και πέρα, όμως, θα σας υποβάλλω σε ένα κουίζ για μυημένους…

    Αναφορικά λοιπόν με το ζεύγος των υφυπουργών, σας πληροφορώ πως μόλις μαθεύτηκε το ειδύλλιο, ένα μέλος της κυβέρνησης αναστέναξε από ανακούφιση και ένα άλλο (με την ευρεία έννοια…) υψηλό πολιτικό κυβερνητικό στέλεχος ξέσπασε σε γέλια ενθυμούμενο πως «όλα είναι ατμός» και πως «έρως δίχως το στεφάνι, βάρκα δίχως το λιμάνι», όπως έλεγε ο αλησμόνητος Θανάσης Βέγγος στην παλιά κωμωδία «Ο ατσίδας».

    Είπαμε, το κουίζ είναι για μυημένους…

     

    Quiz 2, και αυτό δυσκολάκι…

    Ποιος Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλης εταιρείας που έχει και μεγάλη κοινωνική επιρροή (η εταιρεία) αρέσκεται στις πολύ υψηλές ταχύτητες σε βαθμό επικινδυνότητας όταν είναι εποχούμενος;

    Εν ολίγοις «το πατάει το σπορ αμάξι με… χίλια και ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα κάποια ημέρα», όπως μου έλεγε φίλος του, που πραγματικά ενδιαφέρεται για την υγεία του CEO.

    Εμείς απλώς εφιστούμε την προσοχή στον… «ιππότη της ασφάλτου» και του υπενθυμίζουμε πως στην Αττική Οδό οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας καταγράφουν την κίνηση και την ταχύτητα ακόμη και τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες.

    Επίσης να προσθέσουμε πως οι «καλοθελητές» που έχουν έτοιμα τα… καρφιά τους δεν λείπουν καθόλου από τη ζωή μας.

    Εντάξει είναι… δυσκολάκι το κουίζ αλλά, επειδή ο ίδιος ο CEO διαβάζει μετά μανίας και καθημερινά mononews.gr και wiseman είμαστε, βέβαιοι πως εκείνος κατάλαβε…

     

    Quiz 3: Ο χωρισμός του εφοπλιστή

    Ποιος εφοπλιστής, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργός στις αγορές πλοίων τις τελευταίες ημέρες φέρεται να χώρισε από τη σύζυγο, που παντρεύτηκε προ 2 ετών (2021;) με πολιτικό γάμο;

    Το όνομά του φιγουράρει φέτος στα εγχώρια και διεθνή ναυτιλιακά Μέσα λόγω της έντονης δραστηριότητας του στις παραγγελίες νέων πλοίων, αξίας άνω του 1 δισ. δολαρίων.

    Πέρα από τις δραστηριότητές του στη ναυτιλία, ασχολείται με την εντυπωσιακή -σε διεθνές επίπεδο- συλλογή σπάνιων πολυτελών αυτοκινήτων που διαθέτει.

    Και δεν αρκείται μόνο στη συλλογή των σπορ οχημάτων, αλλά ως λάτρης της ταχύτητας και εξαιρετικός οδηγός -σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν- λαμβάνει μέρος και σε αγώνες στο εξωτερικό.

     

    Γιάννης – Δήμητρα Κούστα: To κάλεσμα

    Τουλάχιστον 40-50 άτομα αναμένεται να προσέλθουν στις 25 Οκτωβρίου στην oικία του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα.

    Η Δήμητρα ετοιμάζει ένα μεγάλο event για την εορτή της, στην κατοικία του ζεύγους στα Νότια Προάστεια.

    Επιπρόσθετα ο Κούστας ευελπιστεί ως τότε να έχει επιλυθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, και το θέμα με την κατοικία που θέλει να χτίσει στο νησί των Σπετσών.

     

    Το party του Λάτση

    Πάρτι, εμπνευσμένο από την ταινία «BARBIE», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε από το ζεύγος Πάρι Λάτση ΚασιδόκωσταΤάμτα στο σπίτι τους.

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.