• Αυτό που θέλουν οι αγορές, η δικαίωση του Στασινόπουλου της Βιοχάλκο, ποιος εκδότης έχασε 50 εκατ. ευρώ και ποιος έδωσε 29 εκατ. ευρώ για ένα σπίτι στο Ελληνικό

    Σε δείκτη εμπιστοσύνης στο έργο του Ελληνικού τείνει να μετατραπεί η είσοδος της Dimand με επένδυση στο Ελληνικό, το οποίο βέβαια ο Δημήτρης Ανδριόπουλος στηρίζει με το λόγο του σε κάθε ευκαιρία.

    image

    Τι θέλουν οι αγορές

    Τελευταία συνεδρίαση σήμερα για το ελληνικό χρηματιστήριο πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, και άπαντες αναρωτιούνται, εάν πρέπει να παραμείνουν στην αγορά ενόψει της των εκλογών της Κυριακής.

    Φυσικά σε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει απάντηση.

    Αυτό που θέλουν οι αγορές είναι ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Ότι και εάν κάνει η ελληνική αγορά την Δευτέρα, λίγη σημασία έχει.

    Οι αγορές είναι μαραθώνιος και μια ημέρα ανόδου ή πτώσης είναι λεπτομέρεια.

    Εάν φυσικά η νίκη είναι μεγάλη και εκλέξει πάνω από 170 βουλευτές τότε θα γίνει πάρτι.

     

    «Δώρο» 60 εκατ. ευρώ για τις ελληνικές Τράπεζες από το SRB

    Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι για μία ακόμη φορά η αγορά έχει εισέλθει  στον «αστερισμό» των τραπεζών.

    Τα έσοδα τους αυξάνονται από όλες τις πηγές, από την μία  η ΕΚΤ αυξάνει τα επιτόκια, από την άλλη αναμένεται πακτωλός χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

    Οι αλλεπάλληλες θετικές εκθέσεις από επενδυτικούς οίκους, οι οποίοι διαγκωνίζονται ποιος θα δώσει την υψηλότερη τιμή στόχο για τις μετοχές τους.

    Πιο πρόσφατη αυτή της HSBC η οποία ανεβάζει την τιμή στόχο για την Πειραιώς ΠΕΙΡ 1,53% 3,98 στα 4 ευρώ και την Εθνική ΕΤΕ 1,85% 7,70  στα 8 ευρώ.

    Εκτός λοιπόν από τα ουρανοκατέβατα κέρδη, από τις γνωστές πηγές προέκυψε εσχάτως ένας ακόμη «μποναμάς» για τις εγχώριες  τράπεζες .

    Η μείωση των εισφορών στο Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης (Single Resolution Board), η οποία συνεπάγεται με μία εξοικονόμηση της τάξεως των 60 εκατ. ευρώ για φέτος.

    Kάθε χρόνο το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης καθορίζει εκ των προτέρων τις  ετήσιες εισφορές που πρέπει να συγκεντρώνονται από ιδρύματα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του.

    Φέτος οι εισφορές για λόγους που δεν είναι της παρούσης είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με αυτές που κατέβαλαν οι τράπεζες το 2022.

    Το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης (SRB) είναι η ευρωπαϊκή αρχή, που μαζί  με τις εθνικές αρχές εξυγίανσης συνθέτουν τον «Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης».

    Η αποστολή του είναι να μεριμνά για την ομαλή εξυγίανση των τραπεζών που χρεοκοπούν με τον ελάχιστο αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία και τα δημόσια οικονομικά των συμμετεχόντων κρατών μελών αλλά και σε ευρύτερο επίπεδο.

    Επίσης, το SRB είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση του Ενιαίου Ταμείου Εξυγίανσης, το οποίο θεσπίζεται από τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης με σκοπό τη διασφάλιση μεσοπρόθεσμης χρηματοδοτικής στήριξης, εφόσον χρειαστεί, για την αναδιάρθρωση ή την εξυγίανση πιστωτικού ιδρύματος.

    Ευθύμιος Μπουλούτας: Γιατί πουλήσαμε τον ΑΚΤΩΡΑ

    «Τέλος  η κατασκευή και η ΑΚΤΩΡ από την Ελλάκτωρ».

    Με αυτή του την πρόταση το αφεντικό της Ελλάκτωρ, Ευθύμιος Μπουλούτας, σήμανε το τέλος της χθεσινής γενική συνέλευσης, αλλά και της ιστορικής εταιρείας, που αποτέλεσε για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες το βασικό βραχίονα της εισηγμένης, και της χθεσινής ετήσιας γενικής συνέλευσης.

    Από ότι μου λέει άνθρωπος που παρακολούθησε τη χθεσινή γενική συνέλευση, σε ερώτημα μετόχου σχετικά με την αποεπένδυση στις κατασκευές, ο Ευθύμιος Μπουλούτας άφησε να εννοηθεί ότι ο βασικός λόγος δεν ήταν το ότι οι κατασκευές δεν είναι κερδοφόρες, αλλά το ότι ο Όμιλος επικεντρώνεται πλέον σε τομείς δραστηριότητας με πιο σταθερά κέρδη και χρηματοδοτικές ροές.

    Τόνισε, δε, ότι η κατασκευή σημειώνει αρκετές διακυμάνσεις και ότι υπάρχει πλήθος εταιρειών και ομίλων που δραστηριοποιούνται σε αυτές, ενώ πρόσθεσε ότι όσον αφορά ειδικά στην Ελλάκτωρ, ο ΑΚΤΩΡ την έβαζε «μέσα» για αρκετά χρόνια και εκτίμησε ότι οι ζημιές από τις κατασκευές έχουν ξεπεράσει ιστορικά τα 600 εκατ. Ευρώ.

    Αναφερόμενος στο σκεπτικό για την πώληση της ΑΚΤΩΡ στην Ιντρακατ, η οποία τελεί υπό την αίρεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και θα ολοκληρωθεί εντός του 2023, ο κ. Μπουλούτας είπε ότι η αποτίμηση των 214 εκατ. Ευρώ ήταν καλή και ότι κρίθηκε πως το ποσό αυτό μπορεί να ενισχύσει τα ταμεία του Ομίλου.

    Γιατί η Dimand μένει (ακόμα) εκτός Ελληνικού

    Σε δείκτη εμπιστοσύνης στο έργο του Ελληνικού τείνει να μετατραπεί η είσοδος της Dimand με επένδυση στο Ελληνικό, το οποίο βέβαια ο Δημήτρης Ανδριόπουλος στηρίζει με τον λόγο του σε κάθε ευκαιρία.

    Αποκάλυψε, δε, πως πριν καν υπογράψει με το δημόσιο η Lamda, η Dimand είχε κάνει πρόταση για συνεργασία στα οικόπεδα που προορίζονταν για γραφεία, πρώτα μαζί με τη Grivalia και αργότερα με την EBRD και την Prodea, κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

    «Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να πούμε αν έχουμε αποφασίσει να επενδύουμε στο Ελληνικό, ούτε ότι έχουμε επίσημη ενημέρωση για το SPV για την ανάπτυξη κτιρίων γραφείων που θα συστήσει η Lamda.

    Αν ενημερωθούμε ή προσκληθούμε να συμμετάσχουμε στην διαδικασία είναι σίγουρο ότι θα το μελετήσουμε και ανάλογα θα τοποθετηθούμε», είπε.

    Πάντως, ως παράδειγμα καλού timing για την εμπλοκή σε ένα έργο τέτοιου τύπου έφερε την αποπεράτωση των έργων υποδομής, που «αν δεν κατασκευαστούν για 400.000 ανθρώπους θα έχουμε πετύχει μια κλειστή πόλη με ιδρυματοποιημένους πολίτες».

    Εξάλλου τα prestigious έργα στην παραλία δε φαίνεται να είναι ελκυστικά για τη Dimand, όσο μάλιστα δεν αποδίδουν στους μετόχους της, «είναι για άλλα target group» και μάλλον, ριψοκίνδυνα.

    Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδριόπουλος είπε ότι «λόγω του μεγέθους, της ιστορίας και της εμπλοκής του ακόμη και στα πολιτικά πράγματα, το Ελληνικό είναι κάτι που πρέπει η χώρα να αποδείξει ότι θα φροντίσει να πετύχει».

    Το ταμείο της Intrakat 2,5 εκατ. ευρώ από το ρέμα Ερασίνου στο Μαρκόπουλο  

    Στην είδηση που ακολουθεί δεν ισχύει το λαϊκό άσμα «με παράσυρε το ρέμα» το οποίο μάλλον θα πρέπει να τροποποιηθεί για την περίσταση με το «με επλήρωσε το ρέμα».

    Εξηγούμαι. Ζεστό χρήμα αναμένεται να μπει στα ταμεία της Intrakat, καθώς από ότι μαθαίνω το υπουργείο υποδομών και μεταφορών έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση μιας διόλου ευκαταφρόνητης προκαταβολής.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε άνθρωπος που κάνει φύλλο και φτερό τις συμβάσεις των έργων του υπουργείου υποδομών, ο υπηρεσιακός υπουργός Γιάννης Γκόλλιας περίπου μία εβδομάδα πριν μας αποχαιρετήσει έδωσε το ΟΚ για την εκταμίευση τουλάχιστον 2,4 εκατ. Ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν ο Αλέξανδρος Εξάρχου και ο πολύ καλός του «συνέταιρος» Παναγιώτης Ψαλτάκος.

    Τα χρήματα αυτά αφορούν το ρέμα Ερασίνου στο Μαρκόπουλο Αττικής αξίας 48,6 εκατ. ευρώ που δημοπρατήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και αρχικός ανάδοχος ήταν η Ελληνική Υδροκατασκευαστική, η οποία «σκότωσε» το έργο με έκπτωση 60%.

    Ωστόσο, παρήλθε ένα τρίμηνο χωρίς να ξεκινήσει τα έργα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η σύμβαση μέσα στο 2022.

    Το υπουργείο για να μη χάσει χρόνο με την προκήρυξη ενός νέου διαγωνισμού κάλεσε το δεύτερο μειοδότη, που ήταν η Κοινοπραξία Intrakat – ΤΕΚΑΛ, να αναλάβει το έργο, η οποία και δέχθηκε το Νοέμβριο του 2022 κλειδώνοντας το με έκπτωση 51,6%.

    Δικαίωση και ζεστό χρήμα παίρνει ο Γιάννης Στασινόπουλος της Viohalco

    Ικανοποιημένος πρέπει να αισθάνεται ο Γιάννης Ν. Στασινόπουλος του Ομίλου Viohalco: το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών τον δικαίωσε μετά από προσφυγή που είχε γίνει από τις 3 ΕΔΑ (που πλέον ανήκουν στην ιταλική ΕΝΙ, αυτοί θα πληρώσουν προφανώς) σε βάρος των αποφάσεων της ΡΑΕ και έχει λαμβάνειν κοντά 9 εκατομμύρια ευρώ.

    Και εξηγούμαι: ΡΑΕ (πριν αναλάβει ο θαμών της στήλης Θανάσης Δαγούμας, το διευκρινίζω για να είμαι δίκαιος) έχει εγκρίνει συγκεκριμένα ποσά ως αντισταθμιστικά μέτρα για τις οριζόντιες χρεώσεις που επιβλήθηκαν στις βιομηχανίες από τις 14 Αυγούστου του 2015 έως την 1η Δεκεμβρίου του 2016.

    Τα ποσά δεν πληρώθηκαν ποτέ, καθώς οι ΕΔΑ είχαν προσφύγει στα δικαστήρια κατά των αποφάσεων της Αρχής, αμφισβητώντας τα αντισταθμιστικά μέτρα υπέρ των χρηστών που επιβαρύνθηκαν με το προσωρινό τέλος διανομής φυσικού αερίου του Ν4336/2015.

    Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Αρχής, η ΕΔΑ Αττικής θα πρέπει να επιστρέψει στους επιλέγοντες πελάτες της συνολικά 1,44 εκατ. ευρώ, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ 3,26 εκατ. και η ΔΕΔΑ 4,13 εκατ.

    Τα ποσά θα  πρέπει να αποδοθούν στους δικαιούχους σε 36 άτοκες δόσεις, από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2024.

    Υπενθυμίζω ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κάνουν αντίστοιχα δεκτές τις παρεμβάσεις της ΕΒΙΚΕΝ και των εταιρειών της Viohalco που είναι δικαιούχοι των αντισταθμιστικών μέτρων (ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΣΙΔΕΝΟΡ, SOVEL).

    Η υπόθεση αφορά στην οριζόντια χρέωση των μεγάλων καταναλωτών για τη χρήση του δικτύου με προσωρινό τέλος 4 ευρώ τη μεγαβατώρα, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα των 16 μηνών.

    Η επιβολή των υπέρογκων αυτών μεταβατικών χρεώσεων είχε καθορισθεί με «μνημονιακό» νόμο του 2015, προκαλώντας την αντίδραση της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ), η οποία από το 2016 είχε προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην Ε.Ε.

    Ερωτηματικό τέλος παραμένει αν η απόφαση αυτή θα προσβληθεί  στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για να ελέγξει τις  αποφάσεις αναφορικά με  την νομιμότητά τους.

     

    Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) και Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) για επτά χρόνια… συνεργασίας!

    Ο τίτλος της ταινίας για όσους θυμούνται ήταν «Εφτά χρόνια φαγούρα» με τη Μέριλιν Μονρόε και την περιβόητη σκηνή με το φουστάνι, αλλά ας μην ξυπνάω μνήμες μέρες που είναι.

    Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με «φαγούρα» αλλά με συνεργασία εφτά χρόνων από αυτές που λέμε win-win.

    Από τη μία πλευρά ο Γιώργος Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) που χρειάζεται φυσικό αέριο ως πρώτη ύλη για να λειτουργήσει τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής που θέλει να λειτουργήσει στη γειτονική Αλβανία.

    Από την άλλη ο Κώστας Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) που έχει όλο το αέριο που χρειάζεται ο Περιστέρης για να διασφαλίσει τις άδειες για τη μονάδα.

    Ως γνωστόν, χωρίς συμβολαιοποιημένη προμήθεια πρώτης ύλης, δεν πας ούτε στο… περίπτερο για σοκολάτες, πολλώ δε μάλλον για ηλεκτροπαραγωγή.

    Οπότε οι δύο τους υπέγραψαν συμφωνία προμήθειας αερίου για τουλάχιστον επτά χρόνια.

    Not bad at all.

    Εν τω μεταξύ με τη συμφωνία ανά χείρας, ο Γιώργος Περιστέρης προχωρά τη διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης του θερμοηλεκτρικού σταθμού ισχύος 170 MW που θα  κατασκευαστεί στην περιοχή Roskovec, στην επαρχία Fier της Αλβανίας.

    Κατασκευαστής είναι η  εταιρεία «Fier Thermoelectric», θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατά 70%.

    Το υπόλοιπο 30%  ανήκει στην αλβανική εταιρεία «Gener 2».

    Βλέπω και γεωπολιτική σημασία στη συμφωνία αυτή, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβάλλει ο «ψευτο-Σουλτάνος» Ερντογάν να αλώσει οικονομικά τη γειτονική μας χώρα. Ελπίζω ότι συμφωνούν όλοι μαζί μου.

     

    Κωστόπουλος: O άτυχος εκδότης που έχασε 50 εκατ. ευρώ

    Η ζωή πολλές φορές είναι άδικη.

    Τις παλαιότερες εποχές ένας χαρισματικός εκδότης, ο Πέτρος Κωστόπουλος νόμιζε ότι ήταν μεγιστάνας.

    Όπως πολλοί άλλοι, νόμιζε ότι ήταν τραπεζίτης ή εφοπλιστής.

    Όμως στη ζωή του έκανε δραματικά κακές επιλογές και η «χλιδάτη» του ζωή τον «οδήγησε» στα βράχια.

    Ο Κωστόπουλος λοιπόν έφτιαξε ένα σπίτι στη Μύκονο το 1993 που όμως το 2013 βγήκε στον πλειστηριασμό.

    Το 2013, όταν είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας του Πέτρου Κωστόπουλου, η έπαυλη κατασχέθηκε και πέρασε μέσω της EUROBANK ΕΥΡΩΒ 1,51% 2,02 στους -έως και σήμερα- νέους ιδιοκτήτες της, τον διάσημο Βρετανό κομμωτή Charles Worthington και τον σύντροφό του, Allan Peters.

    Το τίμημα ανερχόταν τότε στα 5,5 εκατ. ευρώ.

    Η ιστορία της έπαυλης, όμως, είχε ξεκινήσει τουλάχιστον μία εικοσαετία νωρίτερα.

    Η έπαυλη των 1,6 στρεμμάτων πωλείται ξανά, αυτή τη φορά σε δεκαπλάσια τιμή, καθώς έκτοτε η αξία των ακινήτων στην περιοχή και γενικά στη Μύκονο έχει εκτοξευθεί.

    Μεταξύ άλλων, το κεντρικό οίκημα του οικοπέδου φέρεται να διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, σαλόνι με θέα θάλασσα, δωμάτιο-ντουλάπα και γραφείο.

    Επίσης έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, καθώς και σκεπαστή αυλή πάνω από τον γκρεμό.

    «Περιμένω να την πουλήσω σε έναν διεθνή αγοραστή, επειδή το νησί προσελκύει τεράστια προσοχή από πλούσιους fashionistas σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Worthington, σύμφωνα με το Bloomberg.

    «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε άλλο ένα οικόπεδο στη Μύκονο και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο», συμπλήρωσε ο ίδιος και κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα περιμένω να πετύχω τη συγκεκριμένη τιμή και μπορώ να περιμένω τη σωστή προσφορά».

    Τι λένε πηγές της αγοράς όμως για το συγκεκριμένο ακίνητο;

    Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν το τίμημα εξωπραγματικό και αποδίδουν την όλη δημοσιότητα περισσότερο σε επιχείρηση προσωπικής προβολής του Worthington και λιγότερο σε κανονική συναλλαγή.

    Πηγές, όμως, με γνώση της αγοράς της Μυκόνου δηλώνουν ότι τα 50 εκατ. ευρώ δικαιολογούνται.

    Καταρχήν λένε το σπίτι αγοράστηκε σε πλειστηριασμό άρα πιθανολογούν χαμηλότερα της πραγματικής αξίας.

    10 χρόνια μετά οι τιμές έχουν εκτοξευθεί.

    Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι προ 2-3 ετών πουλήθηκε το σπίτι του Αιγύπτιου επιχειρηματία Ναγκίμπ Σαουίρις για 23 εκατ. ευρώ, ενώ πανάκριβα πωλήθηκε και η κατοικία της Εμμανουέλας Βασιλάκη.

    Ειδικά για την τελευταία κατοικία πιθανολογείται ότι πουλήθηκε πέριξ των 40 εκατ. ευρώ.

    Σωστό ή λάθος το πραγματικό νούμερο δεν θα το μάθουμε ποτέ.

     

    Ποιος αγόρασε το ακίνητο στο ΜΑRΙΝΑ TOWER

    Μιας και αναφερόμαστε στα ακίνητα νομίζω ότι από χθες talk of the town έχει γίνει η αγοραπωλησία του σπιτιού των 900 τ.μ. στο MARINA TOWER.

    Είναι το περίφημο ρετιρέ το οποίο πουλήθηκε στα 32.000 ευρώ ανά τ.μ.

    Δηλαδή περίπου 28.800.000 ευρώ.

    Ήδη από χθες το μεσημέρι έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ονόματα για το ποιος είναι ο αγοραστής.

    Πηγές που γνωρίζουν, έχουν ακούσει, ότι ο αγοραστής είναι ο κ. Βύρων Βασιλειάδης, ο σύζυγος της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση.

    Το νέο ορμητήριο του Γιώργου Βασιλάκη

    Ο Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος διαθέτει δέκα ποντοπόρα πλοία με την εταιρεία Minoa Marine είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τη θάλασσα και το θαλάσσιο σκι.

    Τα τελευταία χρόνια συχνά πυκνά επισκέπτεται με το ταχύπλοο σκάφος του την περιοχή Βίδι της Τροιζηνίας – είναι απέναντι από τον Πόρο – όπου με την παρέα του κάνει σκι, αλλά συμμετέχει και σε αγώνες θαλάσσιου σκι που γίνονται στο Drepani Water Ski, που είναι μία από τις καλύτερες σχολές θαλάσσιου σκι στον κόσμο.

    Εκεί συχνά κάνουν σκι, η Γιάννα Αγγελοπούλου, οι εφοπλιστές Τζώρτζης Γκάμπριελ, τα αδέλφια Θανόπουλοι και πολλοί άλλοι.

    Ο Γιώργος Βασιλάκης, όπως πληροφορήθηκα, αγόρασε μια έκταση περίπου δέκα στρεμμάτων στο Δρεπάνι όπου προτίθεται να φτιάξει μια εξοχική κατοικία.

    Σε αυτό το παραθαλάσσιο μέτωπο έχουν δείξει τελευταία ενδιαφέρον εφοπλιστές και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Εκεί κοντά έχει ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο ο Πόλυς Β. Χατζηϊωάννου.

     

    Το πάρτι του Ντογιάκου

    Κάθε φορά που αφυπηρετεί ένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου γίνεται ένα από τα ωραιότερα πάρτι της Αθήνας σε μια ταβέρνα της Πεντέλης.

    Εκεί λοιπόν συγκεντρώνονται όλοι οι εισαγγελείς της χώρας, δικαστικοί και πολλοί νομικοί για να αποχαιρετήσουν τον εισαγγελέα του ΑΠ.

    Έτσι και φέτος στις 30 Ιουνίου αφυπηρετούν ο Ισίδωρος Ντογιάκος και άλλοι 5 πέντε Αντεισαγγελείς.

    Την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουνίου, το βράδυ, οι Εισαγγελείς που υπηρετούν στον Άρειο Πάγο θα δεξιωθούν τον ικανό και χαρισματικό Ανώτατο Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και ακόμη πέντε Ανώτατους Εισαγγελείς, μεταξύ των οποίων και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, που συνταξιοδοτούνται.

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.