ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O CEO της Goldman Sachs, Ντέιβιντ Σόλομον, δήλωσε ότι η αμερικανική οικονομία πιθανότατα θα αποφύγει μια σοβαρή ύφεση, αλλά προειδοποίησε ότι ο πληθωρισμός θα είναι πιο επίμονος από ότι αναμένει η αγορά.
«Οι πιθανότητες να έχουμε μια σχετικά ομαλή προσγείωση και να το χειριστούμε αυτό έχουν αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους δώδεκα μήνες» τόνισε ο Σόλομον σε συνέντευξη που έδωσε στο Reuters την Τρίτη. «Το περιβάλλον είναι σίγουρα καλύτερο» πρόσθεσε.
«Έχω προσωπικά την άποψη ότι ο πληθωρισμός θα είναι λίγο πιο επίμονος από ότι εκτιμούν οι αισιόδοξες προβλέψεις» σημείωσε. «Υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Νέες απώλειες για τον χρυσό – Έκλεισε στα 1.935,10 δολάρια ανά ουγγιά
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 25 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.