ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ για το καλό των νοικοκυριών σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστας Σκρέκας μιλώντας από τη βήμα του ετήσιου συνεδρίου του ΙΕΛΚΑ.
Ο υπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην παραγωγή και στην πορεία των τιμών, σημείωσε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην αλλαγή του ενεργειακού μοντέλου και επανέλαβε ότι στη μάχη της ακρίβειας οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση αποδίδουν καρπούς.
Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες για τη συγκράτηση και τη μείωση των τιμών ο ίδιος υπενθύμισε ότι λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή, τόσο το καλάθι του νοικοκυριού όσο και η πρωτοβουλία για μόνιμη μείωση τιμής στην οποία μέχρι χθες, όπως είπε, είχαν ενταχθεί 1.100 προϊόντα.
Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται, πρόσθεσε ο υπουργός.
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: «Δεν μπορεί ο επαγγελματίας να δηλώνει λιγότερο από τον υπάλληλό του»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πίσω στο μέλλον: Ένα Space Age σπίτι στη Νέα Υόρκη επανασυστήνεται 50 χρόνια μετά την ανάδυσή του
- Δρ. Νικόλαος Κατσουλάκος: Η πρώτη ναυτική δύναμη του κόσμο, με υποβαθμισμένες ΑΕΝ που χορηγούν αδιαβάθμητα πτυχία
- Opel Frontera: Χωράνε όλοι
- Mega τζακ ποτ 20,4 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού
