ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΕ θα αναπτύξει το Ταμείο Αλληλεγγύης για την Ουκρανία για άμεση υποστήριξη και ανοικοδόμηση μιας δημοκρατικής χώρας ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο τουίτερ μετά την τηλεδιάσκεψη την οποία συνεκάλεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Παράλληλα, ο κ. Μισέλ επισήμανε την περαιτέρω συντονισμένη απάντηση στην επιθετικότητα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους ομοϊδεάτες εταίρους.
«Συζητήσαμε την ανάγκη για περαιτέρω ανθρωπιστική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια» προσέθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Τζο Μπάιντεν: Επικοινωνία με ηγέτες συμμαχικών χωρών για τις εξελίξεις στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Σε ιστορικά υψηλά η επιλογή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για οικονομία και Made in Greece για ποιότητα
- Κακοκαιρία: Καταιγίδες και βροχές μεγάλης έντασης και διάρκειας – «Κόκκινη προειδοποίηση» της ΕΜΥ
- Βόλος: Νεαροί «μπούκαραν» σε σούπερ μάρκετ και ποδοπάτησαν προϊόντα «Βιολάντα» (Βίντεο)
- Ιράν: «Τρομοκρατικές οργανώσεις» οι Ευρωπαϊκοί στρατοί – Αντίποινα για τα μέτρα κατά των Φρουρών της Επανάστασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.