ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νωπή ακόμη τη μνήμη για το γεύμα των 836 ευρώ στη Μύκονο, ένα νέο συναφές περιστατικό καταγράφεται αυτή τη φορά στη Ρόδο.
Βρετανοί τουρίστες μετέβησαν σε κατάστημα στην Παλιά Πόλη προκειμένου να απολαύσουν ένα αναψυκτικό.
Η παρέα των Βρετανών πήρε συνολικά 8 αναψυκτικά, ωστόσο η βόλτα τους είχε πολύ κακή για τους ίδιους κατάληξη, όταν ήρθε ο λογαριασμός.
Η Βίκι Σκοτ, μέλος της παρέας κατήγγειλε μέσω Facebook ότι για τα 8 αναψυκτικά πλήρωσαν «χρυσάφι».
Η καταγγελία
Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μιλκσέικ χρεώθηκε 14 ευρώ. «Δεν πρέπει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να κατακλέβουν τους τουρίστες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, ενώ καλεί τους χρήστες του Facebook να διαδώσουν το post της προκειμένου να μην έχουν κι άλλοι την ίδια τύχη. Ηδη, η ανάρτησή της έχει αναδημοσιευθεί πάνω από 600 φορές ενώ έχει περισσότερα από 560 σχόλια.

Για το συγκεκριμένο κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έχουν γίνει δεκάδες αρνητικά σχόλια στο Tripadvisor, τόσο για τις τιμές, όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ποια deals έρχονται μέχρι το τέλος του 2025
- Βουτιά για τον χρυσό, κόπωση στη Wall Street- Πώς θα κλείσει το έτος σύμφωνα με τους αναλυτές
- Το φάντασμα της Lehman Brothers πλανάται πάνω από τις αγορές
- Αποχαιρετισμός στον Διονύση Σαββόπουλο: Ας κρατήσουν οι χοροί, ο «Νιόνιος» χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο
