ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκου Παπαθανάση, εντάσσεται στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027» η «Κατεπείγουσα Αντιπλημμυρική θωράκιση Ασμηνίου, Πευκίου, Αρτεμισίου και Γουβών μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023», με δικαιούχο το δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται στα 17.612.000,00 ευρώ και αφορά την κατασκευή σειράς τεχνικών αντιπλημμυρικών έργων για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων, υδατορεμάτων και εποχικών χειμάρρων, που βρίσκονται στους γύρω ορεινούς όγκους και κατακλύζουν τις συγκεκριμένες περιοχές προκαλώντας τεράστιες ζημιές, ενώ ταυτόχρονα διακόπτουν την κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα της παρακείμενης Ε.Ο Χαλκίδας – Ιστιαίας.
Διαβάστε επίσης:
Jeff Bezos: Ρευστοποίησε μετοχές της Amazon αξίας 4 δισ. δολαρίων σε μόλις 4 συνεδριάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.