ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χρήστος Μπαρδάκης επελέγη ομόφωνα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για τη θέση του οικονομικού εισαγγελέα.
Σε μία συνεδρίαση που διήρκησε λιγότερο από μισή ώρα, το ΑΔΣ επέλεξε για τη νευραλγική θέση του επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας τον κ.Μπαρδάκη, έναν έμπειρο εισαγγελικό λειτουργό που κατέχει άριστα τις εκκρεμείς υπόθεσεις της υπηρεσίας του καθώς τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας.
Ο Χρήστος Μπαρδάκης διαδέχεται την Μαριάννα Ψαρουδάκη που παρέμεινε στη θέση της Οικονομικής Εισαγγελέως σχεδόν 4 χρόνια και αποχώρησε μετά την προαγωγή της σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ο κ.Μπαρδάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην χθεσινή συνεδρίαση του ΑΔΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπλε Κέδρος: Από 12 Μαΐου η καταβολή υπόλοιπου μερίσματος €0,1940/μετοχή
- Mermeren: Επιστροφή στην κερδοφορία στο πρώτο τρίμηνο του 2026, στα 1,09 εκ. ευρώ
- Τζιρακιάν Profil: Στα €21,62 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2025
- Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ζητάει παραίτηση Τζαβέλλα λόγω της απόφασης του για το αρχείο των υποκλοπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.