ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Παγωμένη» η ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο – Χαμηλή συμμετοχή παρά τα «κουρέματα» έως 50%
Ο Χρήστος Μπαρδάκης επελέγη ομόφωνα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για τη θέση του οικονομικού εισαγγελέα.
Σε μία συνεδρίαση που διήρκησε λιγότερο από μισή ώρα, το ΑΔΣ επέλεξε για τη νευραλγική θέση του επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας τον κ.Μπαρδάκη, έναν έμπειρο εισαγγελικό λειτουργό που κατέχει άριστα τις εκκρεμείς υπόθεσεις της υπηρεσίας του καθώς τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας.
Ο Χρήστος Μπαρδάκης διαδέχεται την Μαριάννα Ψαρουδάκη που παρέμεινε στη θέση της Οικονομικής Εισαγγελέως σχεδόν 4 χρόνια και αποχώρησε μετά την προαγωγή της σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ο κ.Μπαρδάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην χθεσινή συνεδρίαση του ΑΔΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.