• Οικονομία

    Harvard Business School Club of Greece: Χρήστος Σταϊκούρας, Daniel Gros και Nouriel Roubini συζητούν για τις προοπτικές της παγκόσμιας και της ελληνικής οικονομίας εν καιρώ πανδημίας

    • NewsRoom

    Harvard Business School Club of Greece webinar


    Η πανδημία Covid-19 έφερε τεράστιες προκλήσεις στη ζωή μας. Στον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και σκεπτόμαστε, αλλά και στην οικονομία, την κοινωνία, τη γεωπολιτική.

    Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, το να κατανοήσουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες και να διαμορφώσουμε άμεσες πολιτικές και επιχειρηματικές στρατηγικές για την αντιμετώπισή τους είναι ζωτικής σημασίας. Και καθώς το τέλος της κρίσης δεν φαίνεται στον ορίζοντα, τα ερωτήματα που δημιουργούνται γίνονται όλο και περισσότερα. Προς τα πού οδεύουμε άραγε; Προς πληθωρισμό ή αποπληθωρισμό; Ύφεση ή ανάπτυξη λόγω της πρόσθετης ρευστότητας που διοχετεύεται στην οικονομία; Πώς θα αντιδράσουν νομίσματα και αγορές;

    Αυτά είναι μερικά μόνο από τα θέματα της πρωτοφανούς αυτής περιόδου που διανύει η ανθρωπότητα που θα θιγούν και θα συζητηθούν στο εξαιρετικού ενδιαφέροντος και χρησιμότατο στη σημερινή συγκυρία webinar που διοργανώνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 το HBS Club of Greece με τίτλο «THE PROSPECTS OF THE GLOBAL ECONOMIES AND GREECE CONFRONTING THE PANDEMIC», με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Daniel Gros από το Centre for European Policy Studies και του καθηγητή Οικονομικών Nouriel Roubini. Τον συντονισμό του πάνελ θα έχει ο Πρόεδρος του Harvard Business School Club, κ. Στέλιος Ζαββός.

    Το webinar-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 18.00 έως τις 19.30 στην Αθήνα και θα μεταδοθεί live από το mononews.gr.



    ΣΧΟΛΙΑ