Οικονομία

ΕΣΕΕ: Επανεκλογή του Γιώργου Καρανίκα στη θέση του προέδρου

  • NewsRoom
Γιώργος Καρανίκας, ΕΣΕΕ

Γιώργος Καρανίκας, ΕΣΕΕ


Στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας επανεξελέγη ο Γιώργος Καρανίκας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ που προέκυψε από χθεσινές αρχαιρεσίες συνεδρίασε σήμερα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προεδρείου και μετά το πέρας της ψηφοφορίας εξελέγησαν:

  • Πρόεδρος: Γιώργος Καρανίκας
  • Α’ αντιπρόεδρος: Σταύρος Καφούνης
  • Β´ αντιπρόεδρος: Θοδωρής Καπράλος
  • Γ´ αντιπρόεδρος: Σπύρος Γεροντίτης
  • Γενικός Γραμματέας: Νίκος Μπόνης
  • Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Κώστας Μουζακίτης
  • Οικονομικός επόπτης: Χρήστος Μπλουγούτας
  • Αναπληρωτής οικονομικός επόπτης: Γιώργος Βαγενάς

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλέχθηκαν οι: Εύη Αποστολάκη, Νίκος Βουρλάκης, Κωνσταντίνος Δημάδης, Βασίλης Λεμονίδης, Φανή Μπλιούμη, Νίκος Νομικός, Βασίλης Παγώνης, Αντώνης Παναγόπουλος, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος(Λάρισα), Παύλος Πολιτάκης, ‘Αγης Τριγάζης, Γιώργος Τσιάπλες, Παντελής Φιλιππίδης, Παναγιώτης Φλώρος, Νίκος Χαβέλης, Κώστας Χατζημιχαήλ και Μανώλης Ψαρουδάκης.

Καρανίκας: Συνεχίζουμε για μία ΕΣΕΕ σύγχρονη, ακόμη περισσότερο διεκδικητική και αποτελεσματική

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, αναφερόμενος στην εκλογή του νέου Προεδρείου, τόνισε:

«Από σήμερα συνεχίζουμε όλοι μαζί, με ανανεωμένο ενθουσιασμό και όραμα την προσπάθειά μας για ένα ελληνικό εμπόριο εξωστρεφές και καινοτόμο, για μία ΕΣΕΕ σύγχρονη, ακόμη περισσότερο διεκδικητική και αποτελεσματική, που θα στέκεται με πολύπλευρες δράσεις στο πλευρό του εμπορικού κόσμου.

Το νέο Προεδρείο και το νέο Δ.Σ της Συνομοσπονδίας μας συνδυάζουν εξαιρετικά την εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων εμπόρων με την ορμή και τις φρέσκες ιδέες των νεότερων. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους επιβράβευσαν εμφατικά τη συστηματική και τεκμηριωμένη μας παρέμβαση, την οποία ξεδιπλώσαμε μέσα στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη διπλή πρόκληση της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων και, ταυτόχρονα, την πλήρη επούλωση των «πληγών» της πανδημικής κρίσης. Πιστεύω πως με συλλογική βούληση και δράση, πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε!».

Διαβάστε επίσης:

Καρανίκας (ΕΣΕΕ): Το λιανεμπόριο εισέρχεται και πάλι σε αχαρτογράφητα νεράΣΧΟΛΙΑ