• Business

    Καρανίκας: Το εμπορικό κατάστημα που ενσωματώνει ψηφιακές λύσεις αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών και γενικότερα τη ζωή τους

    • NewsRoom

    Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας


    Η διασύνδεση της πάσης φύσεως επιχειρηματικής δράσης με την πράσινη οικονομία, είναι το “κλειδί” της επιτυχίας στην εποχή των ραγδαίων αλλαγών που βιώνουν παγκοσμίως όλα τα “οικοσυστήματα” της οικονομίας.

    Αυτό σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Καρανίκας σχετικά με τα βασικά συμπεράσματα του, πρόσφατου, συνεδρίου Future of Retail.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Καρανίκας επισήμανε τα εξής:

    «Το 3ο κατά σειρά Future of Retail υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία το όραμα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, για ένα ελληνικό λιανικό εμπόριο, ανταγωνιστικό και ανθεκτικό, που “αγκαλιάζει” την αλλαγή, με σύνεση, γνώση και δυναμισμό.

    Στις εξαιρετικές θεματικές ενότητες και ομιλίες αναδείχθηκε ξεκάθαρα πως η έννοια της Διασύνδεσης είναι το “κλειδί” τής επιτυχίας στην εποχή των ραγδαίων αλλαγών που βιώνουν παγκοσμίως όλα τα “οικοσυστήματα” της οικονομίας.

    Διασύνδεση ανάμεσα στους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς κλάδους με καινοτόμες συνέργειες, των επιχειρήσεων με την έρευνα και την τεχνολογία, των δια ζώσης πωλήσεων με το e-commerce και, φυσικά, διασύνδεση της πάσης φύσεως επιχειρηματικής δράσης με την πράσινη οικονομία.

    Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες που παρουσιάστηκαν από όλο τον κόσμο, κατέστη πασιφανής η δυναμική και η αξία του φυσικού εμπορικού καταστήματος και την ψηφιακή εποχή, εφόσον θέλουμε βιώσιμες πόλεις.

    Το εμπορικό κατάστημα που ενσωματώνει ψηφιακές λύσεις αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών και γενικότερα τη ζωή των κατοίκων.

    Ευχαριστώ θερμά τους κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο Innovation Lab και στα Σεμινάρια, καθώς και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων που τίμησαν τον εμπορικό κόσμο και την ΕΣΕΕ με την παρουσία τους στο Future of Retail 2024».

    Διαβάστε επίσης:
    Αυγενάκης: Στην ΚΑΠ 2023-2027 πετύχαμε το σημαντικό ποσό των 19,3 δισ. ευρώ για τη χώρα

    BriQ Properties: Στις 30 Απριλίου η ΓΣ για τη διανομή κερδών

    Ε.Ε.: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα για τις παρακάρλιες περιοχές ύψους 42 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ