Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Αισθητά αυξημένο ήταν το μισθολογικό κόστος στην Ελλάδα κατά το τρίτο τρίμηνο. Ειδικότερα, όπως έδειξαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:

– Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2025, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργάσιμων ημερών), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2024, παρουσιάζει αύξηση 8,1% έναντι αύξησης 1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Γ΄ τριμήνου 2024 προς το Γ΄ τρίμηνο του 2023.

1

– Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2025, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργάσιμων ημερών, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2024, παρουσιάζει αύξηση 7,4% έναντι αύξησης 1,8% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Γ’ τριμήνου έτους 2024 προς το Γ΄ τρίμηνο του 2023.

– Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2025, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργάσιμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2024, παρουσιάζει αύξηση 8% έναντι αύξησης 1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Γ΄ τριμήνου 2024 προς το Γ΄ τρίμηνο 2023.

Δείτε αναλυτικά την έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Παπαθανάσης: Προϋπολογισμός 2026 με κοινωνικό πρόσημο και ώθηση σε επενδύσεις και θέσεις εργασίας

Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Τα νέα δεδομένα για τις υπόχρεες επιχειρήσεις

Νίκος Χαρδαλιάς: «Το ΔΕΗ Xmas West Park είναι πλέον η δική μας γιορτινή γειτονιά στα Δυτικά της Αθήνας, με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους»