ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύνταξη και εργασία μαζί: Γιατί οι ανεξάρτητα απασχολούμενοι δεν εγκαταλείπουν την επαγγελματική δραστηριότητα
Καταβάλλονται σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου 2025, αναδρομικά επασφάλιστρου, συνολικού ποσού περίπου 6.400.000 ευρώ, σε συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2024, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.
Επίσης, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ τονίζει ότι συνεχίζει αμείωτα τις προσπάθειές της για την έγκαιρη και ορθή απόδοση των συντάξεων και των αναδρομικών ποσών στους δικαιούχους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.