ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσαν 23 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις διατάξεις του νομοσχεδίου με τις οποίες καθορίζεται το θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την ηλεκτρονική ή τηλεφωνική διαμεσολάβηση μεταφοράς επιβατών με οχήματα ΕΔΧ και ενοικίασης επιβατικών ιδιωτικής χρήσης οχημάτων με οδηγό (διατάξεις για taxi beat και uber). Οι διατάξεις έχουν περιληφθεί στο νομοσχέδιο “Ρυθμίσεις θεμάτων Μεταφορών και άλλες διατάξεις”, που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια.
O υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης έχει ανακοινώσει τη βούληση του να συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο τα εισοδηματικά κριτήρια για τα πρόστιμα παραβίασης του ΚΟΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το νέο ΚΟΚ-Ένταση μεταξύ Αθήνας και τρόικας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Αντισυνταγματική η σύνδεση» των προστίμων του ΚΟΚ με το εισόδημα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο νέος ΚΟΚ-Τι αλλάζει σε Uber και Beat
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές παρά τη συνεχιζόμενη κρίση στη Μέση Ανατολή – Στα 100 δολάρια το βαρέλι
- Πόλεμος στο Ιράν: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην Βυρητό – Χτυπήθηκε το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στην Μπουσέχρ στο Ιράν
- Eletson: Όλη η αλήθεια για τις δικαστικές περιπέτειες στις ΗΠΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.