ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για υποβολές δηλώσεων(ΦΠΑ, εισοδήματος, myDATA κλπ) αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα από το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς εμφανίζει στους χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης.
Από το απόγευμα της Πέμπτης η πρόσβαση για την πλειοψηφία των ψηφιακών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ είναι αδύνατη στο κοινό μέσω του ιστότοπου aade.gr. Πρόσβαση υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως πχ για τα αποτελέσματα της φορολοταρίας.
Ωστόσο, όπως και σε παλιότερες φορές που το myAADE αντιμετώπισε πρόβλημα αυτό μπορεί να παρακαμφτεί, μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr. Ο χρήστης δηλαδή μπορεί να κάνει είσοδο μέσα από την ιστοσελίδα του παλαιού Taxisnet (www.gsis.gr) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και αυτή λειτουργεί κανονικά, επιτρέποντας την πρόσβαση στις περισσότερες από τις βασικές υπηρεσίες (Μητρώου, οφειλών, εισοδήματος, ΦΠΑ, e-κοινοποιήσεις κλπ)!
Η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα λυθεί.
Διαβάστε επίσης:
FIFPro: Ορισμένοι παίκτες ξεκουράζονται λιγότερο από μία μέρα την εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση δασμών σε ευρωπαϊκά αυτοκίνητα – «Θα διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιλογές μας για την προστασία των συμφερόντων μας», λέει η ΕΕ
- Ιράν: 14 μέλη των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποναρκοθέτησης
- Σαουδική Αραβία: Ουρές και νεύρα έξω από τη μοναδική κάβα – Έχει ξεμείνει από προμήθειες λόγω του πολέμου
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκλεισμός και πρόστιμο €10.000 από την Euroleague – Πώς αντέδρασε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.