• Mononews TV

    Σκλαβενίτης: Αυξήσεις μισθών και μπόνους στους εργαζόμενους – MononewsTV

    • NewsRoom

    Περίπου 4 χρόνια μετά την εξαγορά του Ομίλου Μαρινόπουλος, ο Μάκης και η Μαρία Σκλαβενίτη προχωρούν σε αυξήσεις μισθών και έξτρα παροχές σε συνολικά 23.700 εργαζομένους τους στα σούπερ μάρκετ της εταιρείας.

    Αυξήσεις προβλέπονται και στον βασικό μισθό των νέων υπαλλήλων που προσλαμβάνονται.Συγκεκριμένα η εταιρεία προχωρά σε Νέα Πολιτική Αποδοχών & Παροχών, μέρος της οποίας είναι και η Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας, με το πακέτο ρυθμίσεων να ξεπερνάει συνολικά τα 15,7 εκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα με τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας η οποία θα ισχύσει έως το τέλος Ιανουαρίου 2023, με έναρξη από τον τρέχοντα μήνα. δίνεται αύξηση 3% στους εργαζομένους (μισθωτούς και ωρομίσθιους) με μεικτές μηνιαίες αποδοχές έως και 1.300 ευρώ.

    Παράλληλα ο βασικός μισθός για τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους διαμορφώνεται στα 825 ευρώ από 800 σήμερα ενώ όσοι έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια θα λαμβάνουν 886 ευρώ (από 860 ευρώ).

    Η νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας προβλέπει και επιπλέον παροχές, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των εργαζομένων αλλά και λόγω της κατάστασης με το κορονοϊό.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ