• Mononews TV

    Πώς η Dimand «νίκησε» Dromeus Capital & Alpha Bank στη μάχη για το πρώην εργοστάσιο Εμφιετζόγλου – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ήταν το 2006 όταν η Dimand ανέλαβε την κατ’ αποκλειστικότητα ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων και αποθηκών της γερμανικής αλυσίδας Aldi στην Ελλάδα, η οποία αποχώρησε από την εγχώρια αγορά το 2010. 

    Έκτοτε, η Dimand δεν ανέλαβε μεγάλο έργο ανάπτυξης στον κλάδο των logistics, με εξαίρεση τις υπηρεσίες για την κατασκευή της μονάδας λιπασμάτων του πολυεθνικού ομίλου Yara στον Βόλο. Το νήμα έπιασε ξανά η εισηγμένη – πλέον – εταιρεία, διεκδικώντας τα ακίνητα που φιλοξένησαν τη βραχύβια βιομηχανία ξυλείας του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

    Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, η εταιρεία απέκτησε με δικαστική απόφαση – μέσω της θυγατρικής Απελλού Estate – έκταση περίπου 355 στρεμμάτων, στην οποία σχεδιάζει τη δημιουργία του μεγαλύτερου κόμβου εμπορικών αποθηκών της βόρειας Ελλάδας, καταβάλλοντας το ποσό των 6 εκατομμυρίων.

    Τα ακίνητα ήταν προγραμματισμένα να εκπλειστηριαστούν μέσω τριών διαγωνισμών την προσεχή Τετάρτη, με επισπεύδουσα τη Cepal και οφειλέτιδα τη Βάλκαν Ακίνητα, διάδοχο εταιρεία της βιομηχανίας ξυλείας.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ