• Mononews TV

    Μητσοτάκης στα εγκαίνια του λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου: Φέρνουμε κοσμογονία στη λιμενική πολιτική – mononewsTV

    • NewsRoom

    Εγκαινιάζοντας τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, ξεκίνησε την περιοδεία του στη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, για τις νέες εγκαταστάσεις του λιμανιού, που αποτελεί το κατ΄ εξοχήν ορμητήριο για τις Σποράδες. Ενημερώθηκε για τα νέα έργα με τα οποία συμπληρώθηκε η υπάρχουσα υποδομή που αυξάνουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε πλοία αλλά και επιβάτες και πολύ δε περισσότερο ανοίγουν τον ορίζοντα ακόμα και για κρουαζιερόπλοια.

    Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «τερνάμε πια από τη φάση της ωρίμανσης και της κατασκευής στην φάση της παράδοσης έργων που αλλάζουν την εικόνα της χώρας. Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου είναι ένα από τα πολλά έργα που εγκαινιαστούν το επόμενο διάστημα».

    «Ήδη φέτος το καλοκαίρι υπήρξε αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου κάνοντας εύκολη της σύνδεση της Στερεάς Ελλάδας με τις Σποράδες έναν προορισμό που έχει δυναμική ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

    Όπως τόνισε «δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη μιας συγκροτημένης λιμενικής πολιτικής χρησιμοποιώντας όλα τα διάθεσιμα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ