• Ναυτιλία

    Το HSC CAT 1 αρχίζει δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι


    Αρχίζει τα καθημερινά του δρομολόγια, το HSC CAT 1, από το το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας και θα συνδέσει τα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο με το Μαντούδι Ευβοίας.

    Τα εγκαίνια του πλοίου θα γίνουν στο λιμάνι της Σκιάθου, σήμερα Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ., με Πλοίαρχο τον Cpt Μαρίνο Νικολάκη, Ύπαρχο τον Cpt Αλέξανδρο Σαπουνά, Α’ Μηχανικό τον Κωνσταντίνο Αλεφραγκή και Πρ. Αρχιθαλαμηπόλο τον Δημήτριο Τσιλιβάκη.

    To H/S/C Cat I είναι το νέο ταχύπλοο της Magic Sea Ferries που θα συνδέει τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Μαντούδι με τις Σποράδες, προσφέροντας γρήγορες, άνετες και οικονομικές μετακινήσεις στους επιβάτες του.

    Το CAT I έχει μεταφορική ικανότητα 1.000 επιβατών σε καθίσματα αεροπορικού τύπου και διαθέτει 4 κατηγορίες θέσεων (Super economy, Economy, Prime economy, Business) και 200 οχημάτων ή εναλλακτικά 180 οχήματα και 6 λεωφορεία.

    Η υπηρεσιακή ταχύτητα με την οποία κινείται είναι τα 30kn. Η δρομολόγηση του H/S/C Cat I αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στις θαλάσσιες μεταφορές, μεταφέροντας επιβάτες καθημερινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Σκιάθο σε 2 ώρες και 5 λεπτά, στην Σκόπελο σε 3 ώρες και 5 λεπτά και στην Αλόννησο σε 3 ώρες και 45 λεπτά.

    Από το Μαντούδι στην Αλόννησο σε 1 ώρα και 5 λεπτά, στην Σκόπελο σε 1 ώρα και 40 λεπτά και στην Σκιάθο σε 2 ώρες και 45 λεπτά.

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ