• Mononews TV

    Μελίνα Τραυλού: Η εθνική ευεργεσία είναι ιστορικά ταυτισμένη με τον ελληνικό εφοπλισμό – mononewsTV


    «Η εθνική ευεργεσία είναι ιστορικά ταυτισμένη με τον ελληνικό εφοπλισμό. Η προσφορά στην πατρίδα είναι συνεπής, αθόρυβη, με πίστη και αποτέλεσμα» επισήμανε η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, στην εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι 100 υποτροφίες που θα δώσει σε σπουδαστές η μεγαλύτερη εφοπλιστική ένωση της Ελλάδας.

    «Επιπλέον, ως κλάδος», υπογράμμισε η Μελίνα Τραυλού, «είμαστε, ο μόνος, και με συλλογικό όργανο κοινωνικής αλληλεγγύης και αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΕΕ, μέσω αυτού του οργάνου, έχει προσφέρει, μόνο τα τελευταία χρόνια, πάνω από 80.000.000 εκατομμύρια ευρώ, υλοποιώντας σημαντικά έργα σε ολόκληρη τη χώρα» και πρόσθεσε:

    «Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, τιμής και υπερηφάνειας. ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, γιατί ελληνική ναυτιλία, Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, σημαίνει και συνένωση της ναυτιλίας μας με την κοινωνία, θετικό πρόσημο για το κοινό καλό, για το καλό της πατρίδας μας. Η Παιδεία και το Πρόγραμμα Υποτροφιών, εδώ και τρεις δεκαετίες, βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με το κοινωνικό αποτύπωμα της Ένωσής μας.

    Αναγνωρίζουμε την αξία, επιβραβεύουμε την αριστεία, τιμούμε, διαχρονικά, τη νέα γενιά. Για αυτό η σημερινή ημέρα, είναι ημέρα τιμής. Αλλά και ταυτόχρονα ανοιχτής πρόσκλησης συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών μας. Είναι, όμως, και ημέρα υπερηφάνειας. Για τους συναδέλφους, που συνενώνοντας τις δυνάμεις μας, πολλαπλασιάσαμε τον ετήσιο αριθμό υποτροφιών της Ένωσής μας.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ