ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επιβράδυνση της ανάπτυξης των ΗΠΑ αλλά κυρίως οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, επηρέασαν αρνητικά τα αποτελέσματα τριμήνου της McDonald’s. Ο ρυθμός ανάπτυξης των πωλήσεων επιβραδύνθηκε κατά 1,9%, ένα ποσοστό χαμηλότερο του αναμενομένου για δεύτερη φορά.
Τα καταστήματα των επιμέρους γεωγραφικών τμημάτων, δεν ανταποκρίθηκαν ξανά στις προσδοκίες, όσον αφορά τις πωλήσεις βάσει της σχετικής μέτρησης του Bloomberg.
Η εταιρεία κατέγραψε απώλειες στη βασική αγορά των ΗΠΑ, ενώ αρκετά πτωτικά κινήθηκε η επιχειρηματική μονάδα που περιλαμβάνει τη Μέση Ανατολή.
Η μετοχή της αλυσίδας υποχώρησε περίπου 1,94% το πρωί της Τρίτης στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, στις 14:35 ώρα Ελλάδος, κινούνταν ανοδικά κατά 0,17%.
Σημειώνεται ότι η μετοχή της έχει καταγράψει απώλειες φέτος έως και 7,7%.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ σε ΗΠΑ: «Δεν φεύγουμε από τον Λίβανο» λέει και δίνει νέο χάρτη με την επέκταση των επιχειρήσεών του
- Allwyn Care: Η αλληλεγγύη έγινε πράξη στον Πειραιά
- Γεραπετρίτης σε Φιντάν: Μονομερείς και αντίθετες με το Διεθνές Δίκαιο ενέργειες κρατών, στερούνται νομικού ερείσματος
- Στις πρώην αποθήκες Σκουλούδη η προσωρινή κλειστή δομή μεταναστών στο Ηράκλειο – Στόχος η λειτουργία της εντός Ιουλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.