ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ingka Investments, ο επενδυτικός βραχίονας του μεγαλύτερου ομίλου λιανικής πώλησης επίπλων της Ikea, αγόρασε εννέα έργα ηλιακών πάρκων στη Γερμανία και την Ισπανία έναντι περίπου 340 εκατ. ευρώ (373 εκατομμύρια δολάρια).
Τα έργα αναπτύσσονται από την Enerparc AG με έδρα τη Γερμανία και αναμένεται να είναι έτοιμα για κατασκευή στα τέλη του τρέχοντος έτους.
Η παραγωγή ηλιακής ενέργειας «θα είναι επαρκής για να καλύψει όλα τα καταστήματα και τις αποθήκες της Ιkea στις δύο χώρες, καθιστώντας τις δραστηριότητες του Ομίλου Ingka στις δύο χώρες ουδέτερες από άνθρακα», ανέφερε η σουηδική εταιρεία.
Ο Όμιλος Ingka είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής Ikea που δραστηριοποιείται σε 32 αγορές και αντιπροσωπεύει περίπου το 90% των λιανικών πωλήσεων της εταιρείας επίπλων.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.