• Mononews TV

    Για 50.000 η τούλινη φούστα των 5 δολαρίων της Κάρι Μπράντσο – mononewsTV

    • NewsRoom

    Μερικά μέτρα τούλι, αγορασμένο από τα πανέρια για πέντε δολάρια μόλις πουλήθηκε για 50.000. Νωρίτερα ωστόσο, το είχε φορέσει σε μορφή φούστας tutu η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όπως θα θυμούνται όσοι παρακολουθούσαν το «Sex and the City» κι αυτό, όπως φαίνεται, ήταν αρκετό για να εκτινάξει την αξία του.

    Κυριολεκτικά, καθώς ξεπέρασε κατά τέσσερεις φορές την τιμή εκτίμησης, που ούτως ή άλλως ήταν υψηλή, καθώς έφθανε τις 12.000 δολάρια. Η τούλινη φούστα ήταν μέρος της πώλησης εμβληματικών γυναικείων ενδυμάτων της Julien’s Auctions, όπου συγκέντρωσε 24 προσφορές για να αναδειχθεί τελικά, αν μη τι άλλο ως το πιο ακριβό ρούχο μπαλέτου.

    «Νόμιζα ότι η Σάρα Τζέσικα θα μπορούσε να συνδεθεί με αυτήν την τρελή φούστα, λόγω του ότι ήταν χορεύτρια», όπως έχει γράψει στα απομνημονεύματά της η φημισμένη ενδυματολόγος της σειράς Πατρίτσια Φιλντ, στην οποία αποδίδεται και μεγάλο μέρος της επιτυχίας της. Τουλάχιστον όσον αφορά την ανάδειξη της προσωπικότητας της ηρωίδας.

    Η Φιλντ διαμόρφωσε έτσι, την «ιδιότροπη, περιπετειώδη και απροσδόκητη» φούστα σε λευκό χρώμα σε συνδυασμό με ένα ροζ τοπ, ένα σύνολο με το οποίο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα έγραφε ιστορία στην τηλεόραση και τη μόδα, όταν εμφανιζόταν στους τίτλους έναρξης της τηλεοπτικής σειράς.

    Η ίδια φούστα όμως, τα «έπαιζε» επίσης, στην ταινία «Sex and the City» του 2008, όταν η ηρωίδα Κάρι Μπράντσο τη βγάζει από την ντουλάπα της αλλά παροτρύνεται από τις φίλες της να την κρατήσει.

    «Το «Sex and the City» πυροδότησε πολλές δημοφιλείς τάσεις στο στυλ και αυτή η tutu ήταν σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες της εκπομπής. Ήταν η εποχή όπου το street style έγινε υψηλή μόδα», όπως λέει ο Μάρτιν Νόλαν, εκτελεστικός διευθυντής και συνιδρυτής της Julien’s Auctions.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ