• Mononews TV

    Eurobank: Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η Eurobank στηρίζοντας διαχρονικά και στην πράξη την ελληνική τουριστική βιομηχανία, υλοποιεί, για 12η διαδοχική χρονιά, το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός («Πρόγραμμα»).

    Το αναγνωρισμένο, εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών, απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές και τη Χαλκιδική.

    Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, η Γενική Διεύθυνση Small Business Banking της Eurobank, παρουσίασε το Πρόγραμμα προνομίων Business Banking Τουρισμός, σε διαδικτυακή εκδήλωση, με επίσημη προσκεκλημένη την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, η οποία υπογράμμισε τη συμβολή του Προγράμματος της Eurobank στην υποστήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας.

    Ποιοι συμμετείχαν στην εκδήλωση

    Οι εκπρόσωποι 500 και πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αντρέα Αθανασόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή Retail Banking, κ. Ιάκωβο Γιαννακλή και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή & επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment, κ. Δημήτρη Οικονόμου, για τις τάσεις που επηρεάζουν τον κλάδο, για τη στρατηγική της Τράπεζας στον Τουρισμό, τα προνόμια και τις διευκολύνσεις που παρέχονται στους πελάτες της Τράπεζας.

    Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων των επιχειρήσεων για το πλαίσιο αξιοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

    Η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, αναφερόμενη στην επίσημη εφαρμογή του ΕΟΤ, Visit Greece App (2p), που δίνει τη δυνατότητα δωρεάν προβολής στους επιχειρηματίες του τουρισμού τόνισε «την ανάγκη περαιτέρω συνεργειών μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, με στόχο το μετασχηματισμό του μοντέλου της τουριστικής οικονομίας, σύμφωνα με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης».

    Επίσης, ανέδειξε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, που προσφέρει ο τομέας του προσβάσιμου τουρισμού, ενώ περιέγραψε συνοπτικά τη στρατηγική του ΕΟΤ για το 2022, λέγοντας ότι εστιάζει στην ανάδειξη της Ελλάδας ως απόλυτα ασφαλούς προορισμού, ιδανικού για πολυθεματικές, αυθεντικές, βιωματικές.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ