ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις όχθες της Λίμνης Κόμο, μια βίλα που είχε εγκαταλειφθεί στα μισά της κατασκευής της το 2010, μεταμορφώθηκε σε ένα αριστούργημα σύγχρονης αρχιτεκτονικής από το Tuckey Design Studio. Η αρχιτέκτονας Elena Aleksandrov περιγράφει το εγχείρημα ως «περισσότερο λευκός καμβάς» παρά μια παραδοσιακή ανακαίνιση, καθώς το αρχικό κέλυφος ήταν ένα «εγκαταλελειμμένο σκυρόδεμα που απατούσε το εξωπραγματικό του περιβάλλον».
Αντί να ξεκινήσουν από το μηδέν, οι αρχιτέκτονες επέλεξαν να διατηρήσουν τα υπάρχοντα στοιχεία—για παράδειγμα, την πλάκα δαπέδου και την οροφή από σκυρόδεμα—και να τα ενσωματώσουν σε έναν νέο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Έτσι, η ωμή υφή του σκυροδέματος εξισορροπείται από πράσινες μαρμάρινες κολόνες και επενδύσεις από δρυ βαμμένη σε πράσινο, δημιουργώντας έναν διάλογο με τους καταπράσινους λόφους της Λομβαρδίας.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/@mononewsgr131
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: Παράνομη και χωρίς έννομα αποτελέσματα η ανακύρυξη «εθνικών θαλάσσιων πάρκων» σε Βορειοανατολικό Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Σκύρος: Πάνω από 3.600 στρέμματα καμμένης έκτασης από τη φωτιά κατέγραψε το Copernicus
- Λάρισα: Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών – Μήνυμα 112 για τους καπνούς
- Αιτωλοακαρνανία: Αναγκαστική προσθαλάσσωση για πυροσβεστικό Air Tracktor
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.