• Mononews TV

    Αυτός είναι ο Έλληνας που είναι πιο πλούσιος και από τον Σπύρο Λάτση – MononewsTV

    • NewsRoom

    Το ξέρατε ότι ο Μr New Balance είναι ελληνικής καταγωγής; Αυτοδημιούργητος, 78 χρονών σήμερα, με δυνατό ένστικτο, ένας άνθρωπος μπροστά από την εποχή του που πιστεύει στον θεσμό της οικογένειας, της άνεσης, της ασφάλειας, της κοινωνικής ευαισθησίας, του αθλητισμού σαν τρόπο ζωής για μια καλύτερη ζωή.

    Αν παρατηρήσουμε την πρόσφατη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 400 πιο εύπορους ανθρώπους στην Αμερική σήμερα, θα δούμε και το όνομα Jim Davis στην 134η θέση. Jim Davis & Family, για την ακρίβεια.

    Κι αν θελήσουμε να ψάξουμε λίγο ακόμη, για να τον εντοπίσουμε στην παγκόσμια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, θα τον συναντήσουμε στην 380η θέση, με τους δισεκατομμυριούχους για το 2021. Καθόλου άσχημα για έναν επιχειρηματία που έφτιαξε μια αυτοκρατορία που βασίζεται σε κορδόνια που δεν ακολουθούν τη μόδα αλλά τους αριθμούς.

    Τα μοντέλα των μπεστ-σέλερ της εταιρίας φέρουν αριθμούς σαν κωδικούς. Πέρα από τάσεις, και συλλογές που γεννιούνται και πεθαίνουν σαν πυροτεχνήματα στη βιομηχανία του σπορ και του θεάματος. Και των likes που συχνά δεν μεταφράζονται καν σε πωλήσεις στο ταμείο.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ