• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (Πέμπτη 2 Αυγούστου)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Πρέπει σήμερα να επιστρατεύσετε όλο το χιούμορ που έχετε εάν θέλετε να βγείτε αλώβητοι από την άσχημη πλανητική όψη του Ουρανού. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου κάνετε σχέδια, αλλά καλό είναι να μην τα ανακοινώσετε πουθενά ακόμα ίσως ούτε και στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ας αφήσουν αυτή την ημέρα να περάσει. Επαγγελματικά προσπαθήστε να μην διογκώνετε τις καταστάσεις γιατί κάποια πράγματα είναι μόνο στο μυαλό σας. 

    ΤΑΥΡΟΣ
    Οι υποχρεώσεις σας στα επαγγελματικά είναι τόσες πολλές που κυριολεκτικά δεν έχετε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Κάνετε το καλύτερο, αλλά επειδή είναι τόσες οι εκκρεμότητες κάντε μία καλύτερη οργάνωση, ώστε να είστε πιο αποδοτικοί. Η προσοχή σας είναι στραμμένη και σε ένα πρόσωπο της οικογενείας. Τα ερωτικά σας είναι στον πάγο με τόσες υποχρεώσεις, αλλά δεν αποκλείονται οι ερωτικές εξομολογήσεις από πρόσωπα που δεν θα μπορούσατε καν να φανταστείτε. 

    ΔΙΔΥΜΟΙ 
    Τα επαγγελματικά σας τη σημερινή ημέρα απαιτούν μία δυναμική κίνηση που θα σας δώσει την ώθηση που θέλετε για να υλοποιηθούν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Με αυτό το πλανητικό σκηνικό θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους. Η κοινωνικότητά σας είναι στα καλύτερά της και για αυτό είστε διαρκώς έξω. Ωστόσο, να προσέχετε μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας με τόσο έντονη κοινωνική ζωή. Τα ερωτικά σας είναι στάσιμα και παρά το γεγονός ότι γκρινιάζετε, φαίνεται πως αυτό έχετε πραγματικά ανάγκη τώρα. 

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
    Ο τομέας της εργασίας και των οικονομικών θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα, αφού φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πετύχετε στόχους. Το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η επιτυχία εξαρτάται μόνο από εσάς και από τη διάθεσή σας να προχωρήσετε μακριά από στερεότυπα. Αυτή η αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει στα ερωτικά σας, αφού ξέρετε πως ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας δεν είναι καθόλου ειλικρινής μαζί σας. Πάρτε αποφάσεις σοβαρές και μην κάνετε πίσω. 

    ΛΕΩΝ 
    Μία υπόθεση επαγγελματική που τόσο καιρό σας προβληματίζει φαίνεται πως πάει καλύτερα και σήμερα θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για μόνιμη επίλυση. Φίλοι και γνωστοί αρχίζουν και έχουν σοβαρά παράπονα από την εριστική σας συμπεριφορά. Φροντίστε να αλλάξετε στυλ και συμπεριφορά. Τα ερωτικά σας είναι σε ένα σημείο που χρειάζεται αναδιοργάνωση. Η σχέση σας να ξέρετε δεν είναι δεδομένη και άρα πρέπει να προσπαθείτε. Επίσης, ένα νέο ταίρι δεν μπορεί να έρθει από μόνο του ως δια μαγείας. 

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
    Πρέπει σταδιακά από σήμερα να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς στα εργασιακά σας. Πρώτον είναι ένα νεκρό διάστημα για μεγάλα σχέδια και δεύτερον ο οργανισμός σας έχετε τρομερή ανάγκη από ξεκούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην το ταλαιπωρείτε. Τα ερωτικά σας είναι σε ένα σημείο που εσείς θέλετε να νιώσετε το μεγάλο έρωτα. Εάν θέλετε αυτό να γίνει πραγματικότητα, αφήστε το αυστηρό ύφος και δείξτε την τρυφερότητα και την ανεμελιά του χαρακτήρα σας. 

    ΖΥΓΟΣ 
    Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το διάστημα και από σήμερα έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε φιλόδοξα σχέδια, αλλά να μπείτε και στη διαδικασία της υλοποίησης. Αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά, όπου κυνηγάτε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Πρέπει να οργανώσετε σταδιακά μικρές ή μεγάλες αποδράσεις μέσα στο μήνα και να εάν έχετε όμορφη διάθεση να ξέρετε πως δεν αποκλείονται και πικάντικες γνωριμίες σε αυτές τις αποδράσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
    Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί να δείξετε μία άλλη στάση απέναντι στα επαγγελματικά σας και να αποδείξετε πως με τις νέες ιδέες και το κέφι μπορείτε να καταφέρετε ότι έχετε στο μυαλό σας. Οικονομικά ίσως προκύψουν μικροέξοδα, αλλά με κατάλληλο χειρισμό δεν έχετε να φοβάστε κάτι. Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν μηχανήματα γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών. Τα ερωτικά σας παραμένουν σε θολά νερά και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τη δική σας ψυχολογική διάθεση που δεν είναι η καλύτερη. 

    ΤΟΞΟΤΗΣ 
    Τα άστρα σας ευνοούν ιδιαίτερα για να έχετε φλογερές στιγμές είτε με το ταίρι σας είτε με ένα νέο πρόσωπο που δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας μέσω ενός φίλου ή μιας εκδήλωσης στην οποία θα προσκληθείτε. Ωστόσο, όλο αυτό το φλογερό κλίμα, δεν θα πρέπει να σας αποσπάσει από τα επαγγελματικά σας, τα οποία σας ζητούν μόνιμα εκεί. Έχετε πολλές υποχρεώσεις στα εργασιακά και θα πρέπει να σφίξετε τα δόντια και να ανταποκριθείτε όχι μόνο αξιοπρεπώς, αλλά με έναν εντυπωσιακό τρόπο, που αργότερα θα σας δώσει το εισιτήριο για μεγάλες στιγμές. 

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
    Η ημέρα αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τη φροντίδα του σώματός σας, αλλά και να την αφιερώσετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Το μυαλό και το σώμα σας έχει ανάγκη από αυτή την ανάπαυλα. Επαγγελματικά παραμένουν πολλά τα προβλήματα, αλλά εσείς θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ευελιξία στις αλλαγές που έρχονται. Εάν δεν το κάνετε θα βγείτε χαμένη, ενώ αντίθετα τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια. Ερωτικά να προσέχετε το ταίρι σας περισσότερο γιατί υπάρχει κάποιο μελανό σημείο που ούτε εσείς δεν έχετε συνειδητοποιήσει. 

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
    Όλες οι επαφές που θα έχετε σήμερα θα είναι τεταμένες και θα νιώθετε πως υπάρχει μία διάθεση για καυγά. Θα πρέπει να το περιορίσετε αυτό το αίσθημα κυρίως στις επαγγελματικές σας σχέσεις και τις οικογενειακές γιατί θα προκύψουν προβλήματα. Σε κοινωνικές σχέσεις δεν έχετε λόγο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό εάν νιώθετε αδικημένοι. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ίσως θέλουν να εμφανιστούν ξανά σε εσάς, αλλά ντρέπονται και φοβούνται. Μην ασχοληθείτε και αφήστε τους να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα. 

    ΙΧΘΕΙΣ 
    Οι εναλλακτικοί τρόποι που πρέπει να υιοθετήσετε στα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα είναι αυτή την ημέρα το κύριο θέμα. Αυτοί οι τρόποι να ξέρετε πως θα σας δώσουν σχεδόν μαγικές λύσεις να διώξετε μακριά ακόμα και χρόνια προβλήματα που σας χάλαγαν τη διάθεση. Ζητήστε τη βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα. Τα ερωτικά σας είναι σε μία μαγική φάση, αφού όσοι έχετε δεσμό νιώθετε πόσο ποθητοί είστε, ενώ οι αδέσμευτοι απλά δέχονται διαρκώς προτάσεις και φλερτ. 

    Πηγή: μηνιαίες προβλέψεις myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερωτικές προβλέψεις – Αύγουστος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μηνιαίες προβλέψεις – Αύγουστος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από τις 26 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ