• LIFE&STYLE

    Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από τις 26 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    • NewsRoom
    ζώδια


    Την Πέμπτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Λέοντα και δημιουργεί τεταμένο κλίμα στην οικογένεια, την δουλειά αλλά και στα οικονομικά μας ζητήματα. Από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεχτικοί στα λόγια αλλά και στην συμπεριφορά μας για να αποφύγουμε τις ρήξεις.

    ΚΡΙΟΣ

    Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Λέων, από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου θα παρατηρήσεις ότι θα κάνεις κάποια στροφή σε πράγματα που έχουν γίνει , καθώς θα έχεις μια ανάγκη να λύσεις και να διαλευκάνεις καταστάσεις μέσα σου. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που με κάποιο τρόπο να έχεις κάποιες διαφορές μαζί τους ή έρχονται στη ζωή σου προκειμένου να σου θυμίσουν πράγματα που έχουν γίνει για να κάνεις την απαραίτητη αυτογνωσία. Θα έρθουν στο προσκήνιο μισοτελειωμένες καταστάσεις , καθώς είναι τροχοπέδη στην περαιτέρω εξέλιξη σου- τόσο σε αισθηματικό , όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο – προκειμένου να διευθετηθούν. Η προσωπική σου πρωτοβουλία είναι αυτή που θα φέρει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς ότι η συναισθηματική και η οικονομική σου ασφάλεια είναι το ζητούμενο σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται σε πρώτο πλάνο τις ημέρες από 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και σε προβληματίζουν αρκετά! Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να σταθείς σε ένα κοντινό σου πρόσωπο και θα πιεστείς ψυχολογικά από την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλεις για να ξεπεραστεί ένα πρόβλημα που υπάρχει ή θα υπάρξει! Μαζί με τις οικογενειακές υποχρεώσεις που γίνονται πιεστικές, θα συσσωρευτούν και αρκετές επαγγελματικές που θα σε ζορίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν ενεργό ηφαίστειο! Συνιστάται ψυχραιμία και λογική, άφησε τον παρορμητισμό σου στην άκρη και αντιμετώπισε με ηρεμία και σύνεση τόσο τα οικογενειακά όσο και τα επαγγελματικά σου ζητήματα!

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει κάποιες ανακατατάξεις μέσα σου και πιθανότατα να δρομολογήθηκαν και κάποια γεγονότα τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Λέων στις 26 Ιουλίου και αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Αυγούστου. Στο διάβα του θα φέρει κάποιες ανατροπές στα σχέδια σου και θα καλλιεργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας και αμφισβήτησης γύρω από κάποια πράγματα. Δεν είναι τυχαίες οι ανατροπές που μπορεί να γίνουν αλλά και η αμφισβήτηση που μπορεί να περάσεις. Ουσιαστικά σου υποδεικνύει αυτή η περίοδος ότι χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα και σε κάνει να αισθάνεσαι φόβο αλλά και ανασφάλεια για τα οικονομικά σου! Την προηγούμενη περίοδο ξέφυγες λίγο με τα έξοδα και ο Ερμής σου κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, ότι πρέπει να συνετιστείς, να περιοριστείς και να κόψεις οτιδήποτε περιττό αν θέλεις να μην βγεις εκτεθειμένος! Έτσι λοιπόν τώρα καλείσαι να κάνεις μία αναδιοργάνωση, έναν προγραμματισμό και να πραγματοποιήσεις πιο έξυπνους χειρισμούς προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά όλες τις υποχρεώσεις σου.

    ΛΕΩΝ

    Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο σου και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχεις μία διάθεση γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Δεν θα λείψουν οι ανατροπές, οι πιέσεις και τα «στενά όρια» σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού τις ημέρες αυτές θα αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν πηγαίνει έτσι όπως ήθελες ή προγραμμάτιζες. Σίγουρα τα μπλοκαρίσματα που θα υπάρξουν αυτές τις μέρες θα είναι αισθητά, όμως η απογοήτευση και η απαισιοδοξία, δεν θα σε βοηθήσουν να τα ξεπεράσεις. Ηρέμησε, απομακρύνσου λίγο από όλους και από όλα για να περάσει η μπόρα και έρχονται πολύ πιο όμορφες και δημιουργικές ημέρες!

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου δρα αγχωτικά για εσένα αγαπητέ Παρθένε, ιδίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και την φήμη σου. Ένα κλίμα ανασφάλειας θα επικρατήσει και γενικά περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης όσον αφορά θέματα καριέρας και ζωής. Είναι γεγονός ότι χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές είτε στη στάση σου είτε να υπάρξουν και γεγονότα που σχετίζονται με αλλαγές στην δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί το πνεύμα σου θα κοντράρετε με την ψυχή σου. Θα κάνεις συζητήσεις και επαφές καθώς και σκέψεις διάφορες. Αναμένεται να εκδηλωθούν διάφορα απρόοπτα και γενικά ένα κλίμα αβεβαιότητας.

    ΖΥΓΟΣ

    Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Λέοντα αυτή τη φορά δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το ζώδιό σου. Από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου, είναι μία περίοδος που σε ωφελεί να αναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και σε ευνοεί για να κάνεις το πρόγραμμά σου και να σκεφτείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου. Οι φίλοι και η διασκέδαση σε συλλογικά περιβάλλοντα, θα σε βοηθήσουν αυτές τις μέρες να ξεχαστείς και να περάσεις όμορφα, ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες με ανθρώπους αξιόλογους. Δείξε τώρα προσοχή γιατί μπορεί να απογοητευτείς από φιλικά πρόσωπα ή να γίνει κάποιο καβγαδάκι που θα σε στεναχωρήσει.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Λέων από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 18 Αυγούστου δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας και προβληματισμού για το μέλλον κάποιων επαγγελματικών σου υποθέσεων. Οι εκκρεμότητες αλλά και η αβεβαιότητα που επικρατεί στο χώρο της δουλειάς, σε θλίβουν και σε πιέζουν να πάρεις αποφάσεις. Μην βιαστείς αυτές τις μέρες να κάνεις κινήσεις, που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις και προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους όταν οι καταστάσεις γύρω σου θα σε προκαλούν για καβγά ή για να τα βροντήξεις όλα στον αέρα! Το σπίτι και η οικογένειά σου, μπορούν να σταθούν και αυτές τις μέρες το λιμάνι σου, για να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να αλαφρύνεις από το στρες των ημερών!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Νέες ιδέες, φαντασία, δημιουργικότητα και πολλά όνειρα για το μέλλον θα σου μεταδώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέων από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου, αλλά όλα αυτά με θα συμβαίνουν με πιο αργούς ρυθμούς καθώς η επικοινωνία θα χωλαίνει. Διανύεις ένα διάστημα που έχεις την επιθυμία να στήσεις από την αρχή οτιδήποτε ήταν προβληματικό, επιθυμείς να κάνεις αλλαγές και τώρα όλες αυτές οι ιδέες θα τριγυρίζουν στο μυαλό σου και θα πάρεις την απόφαση να κάνεις δραστικές κινήσεις. Μπορείς να βγάλεις από τα σκαριά παλιά όνειρα, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και έρωτες χωρίς αντίκρισμα τώρα θα βρουν το ταίρι τους.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Λέων από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 18 Αυγούστου επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα, ιδιαίτερα όμως τα ζητήματα που σχετίζονται με νόμο, κληρονομιές, δάνεια ή οικονομικά ζητήματα συζύγου ή συντρόφου. Αυτό το διάστημα θα θελήσεις να κλήσεις όλες τις φορολογικές εκκρεμότητες που είχες και μπορούμε να πούμε ότι θα πιεστείς αρκετά! Κάποιο έκτακτο έξοδο μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού ενώ η εξέλιξη ενός νομικού ή κληρονομικού θέματος, θα σε προβληματίσει. Βάλε σε ένα πρόγραμμα το πορτοφόλι σου, διπλοτσέκαρε λογαριασμούς και υποχρεώσεις και άφησε τα ρίσκα για άλλη στιγμή!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Λέων από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 18 Αυγούστου προκαλεί ένταση και κινητικότητα στον χώρο που εργάζεσαι. Οι εργασίες και οι προκλήσεις θα είναι πολλές και θα χρειαστεί να υπερβάλεις των δυνάμεων σου για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Οι άνεργοι του ζωδίου μπορεί να δεχτούν αυτό το διάστημα μία ξαφνική πρόταση για δουλειά, που θα τους ικανοποιήσει. Οι απαιτήσεις των ημερών είναι μεγάλες, μην παραμελήσεις όμως την ξεκούρασή σου!

    ΙΧΘΕΙΣ

    Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Λέων από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 18 Αυγούστου επηρεάζει αρνητικά τη διάθεση σου. Αισθάνεσαι να σε βαραίνουν οι υποχρεώσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν σωματική και πνευματική κατάπτωση. Οι υποχρεώσεις που έχεις αυξάνουν το καθημερινό σου στρες και φορτίζουν με άγχος τις ενέργειες σου. Το καλύτερο από όλα θα είναι να πάρεις όση άδεια σου έχει απομείνει αυτό το καλοκαίρι και να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή είναι το πλάνο που δημιουργείς με μεγάλο ενθουσιασμό το ερχόμενο διάστημα.

    Πηγή: Ανάδρομος Ερμής myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 23 έως 29 Ιουλίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ