• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Oι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί σε εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση του παρελθόντος. Προσοχή, μην απομονωθείτε και απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί σε εσωστρέφεια! Τα προβλήματα που έχετε συσσωρεύσει είναι αρκετά και τώρα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Αποφύγετε ενέργειες και αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν με ευθύνες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ρομαντισμός του συντρόφου σας θα σας απογειώσει σήμερα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η μέρα είναι πραγματικά δύσκολη σήμερα! Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες σας θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

    ΛΕΩΝ

    Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή, όμως, παρουσιάζει αντιθέσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

    ΖΥΓΟΣ

    Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Γενικά, η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Προσοχή στην οδήγηση!!!

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αργά το βράδυ, προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην παρανοείτε και εκφράστε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και κινηθείτε ανάλογα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς και δείτε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις με φίλους ή γνωστούς που μπορεί να σας έχουν πληγώσει…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Γίνετε αντικειμενικοί και αναλάβετε τις οικογενειακές σας ευθύνες. Ξεκαθαρίστε παλιές υποθέσεις και δώστε προσοχή στην υγεία σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Το σημερινό πλανητικό  σκηνικό φροντίζει από αισθηματικής πλευράς, ώστε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η θετική στάση σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.



    ΣΧΟΛΙΑ