• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 5 Ιουλίου)

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Πολλές οι ελπίδες που σου επιφυλάσσει η ημέρα τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σου σχέδια. Θα δεις την επιχείρησή σου να ανθίζει. Ένας νέος συνεργάτης θα φέρει αέρα ανανέωσης. Μην αφήσεις τίποτα να «καταπιεί» την πρόοδο που έχεις κάνει στα οικονομικά σου. Το μέλλον της σχέσης σου είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Συζήτησέ το με τον σύντροφό σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Αποφάσισε επιτέλους τι θέλεις να κάνεις και πώς θα μπορέσεις να πετύχεις πιο αποτελεσματικά τους επαγγελματικούς σου στόχους. Μην πειραματιστείς με τις υποχρεώσεις σου. Ακολούθησε ένα πιο ασφαλές μοτίβο για να μην χαλάσεις την πρόοδό σου. Άσε τον σύντροφό σου να σου μιλήσει και μην γίνεις προσβλητική.

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά βαρύ σήμερα και παρόλο που αγχώνεσαι θα αφιερώσεις με χαρά όλη σου την ενέργεια για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Κάνεις πολύ σημαντική δουλειά και σύντομα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ για να δεις αλλαγές στα έσοδά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μία ξεχωριστή βραδιά με τον αγαπημένο σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Υπάρχει μία σημαντική γιορτή για εσένα σήμερα την οποία θα ξεχάσει η οικογένειά σου και θα σε στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και στα επαγγελματικά σου σχέδια. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα σου κάνει κακό, κακό θα κάνει στην προσωπική σου ζωή. Τα οικονομικά σου θα δεχθούν μία ισχυρή πίεση εξαιτίας ενός αναπάντεχου προβλήματος, το οποίο τελικά θα διευθετήσεις. Ο αγαπημένος σου σού επιφυλάσσει μία έκπληξη που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σου.

    ΛΕΩΝ
    Θα δυσκολευτείς να αποκαταστήσεις την τάξη σε κάποια επαγγελματικά θέματα που σε αφορούν. Θα καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια όμως τελικά θα τα καταφέρεις γιατί έχεις μάθει να πολεμάς για αυτά που θέλεις. Θα δεχθείς μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τα οικονομικά σου, η οποία όμως χρειάζεται αρκετή σκέψη. Ο αγαπημένος σου θα σου προτείνει να περάσετε μία βραδιά μόνο για εσάς, γεμάτη ρομαντισμό. Μπορεί να έχει και κάτι να σου πει…

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την επιλογή περαιτέρω επαγγελματικών ορόσημων. Θα λάβεις μία προσφορά που θα σου προκαλέσει τόσο ενθουσιασμό όσο και μεγάλη χαρά. Θα έρθει η εκπλήρωση ενός σημαντικού οικονομικού στόχου. Θα διευθετήσεις και ένα φορολογικό ζήτημα το οποίο σε έχει προβληματίσει πολύ. Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι ότι έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

    ΖΥΓΟΣ
    Το επαγγελματικό σου περιβάλλον εκπέμπει πολύ αρνητισμό σήμερα και για αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια αν θέλεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Μην κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο αγαπημένος σου θα γίνει ο φύλακας άγγελός σου σε μία δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Θα υπάρξουν προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, ωστόσο δεν θα είναι τόσο σημαντικά όσο φαίνονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ένας καβγάς ανάμεσα σε εσένα και έναν σημαντικό συνεργάτη σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν για αυτό να είσαι προσεκτική με τα έξοδά σου. Εάν δεν θέλεις να χάσεις τον σύντροφό σου, προσπάθησε να σώσεις τη σχέση σου πριν να είναι αργά.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Θα λάβεις μία ξεχωριστή διάκριση στη δουλειά σου, γεγονός που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Το πρόγραμμά σου θα εξελιχθεί ομαλά και θα έχεις ελεύθερο χρόνο για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί να κάνεις περιττές αγορές. Θα πάρεις μία απόφαση για την προσωπική σου ζωή την οποία θα σεβαστεί ο αγαπημένος σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Μην ρίξεις και άλλο λάδι στη φωτιά σε έναν καυγά που θα συμβεί στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα για να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η σημερινή ημέρα. Στα οικονομικά σου τα νέα θα είναι θετικά. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου δεν είναι κάτι δεδομένο και για αυτό θα πρέπει να λες πιο συχνά λόγια αγάπης στον καλό σου. Ο ρομαντισμός και οι φιλοφρονήσεις συμβάλλουν θετικά στη σχέση σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Έχεις πολλά σχέδια και ιδέες που θα σου χαρίσουν πολλές ελπίδες για την πορεία της καριέρας σου. Θα πάρεις μάλιστα την απόφαση να ξεκινήσεις μία δική σου επιχείρηση, κάτι που μοιάζει κερδοφόρο. Να συμβουλευτείς όσους μπορούν να σε βοηθήσουν σε μία τόσο σημαντική απόφαση. Μην απομακρύνεσαι από τον αγαπημένο σου…

    ΙΧΘΕΙΣ
    Θα καταδικάσεις τα ψέματα που ακούγονται στη δουλειά σου και πολύ καλά θα κάνεις. Τέτοιες καταστάσεις δεν ευνοούν την επαγγελματική σου πορεία. Θα πέσεις θύμα εξαπάτησης σε ένα οικονομικό ζήτημα αν δεν είσαι προσεκτική στις συναλλαγές σου. Η σιωπή είναι χρυσός, για αυτό σήμερα να μετρήσεις τα λόγια που θα πεις στον αγαπημένο σου.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου ως 6 Σεπτεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ερωτικές προβλέψεις – Ιούλιος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    MH XAΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 2 έως 8 Ιουλίου



    ΣΧΟΛΙΑ