• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και την επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Ταύρος

    Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Θα μπορέσετε να επιβάλετε τις επιθυμίες σας με σχετική άνεση, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

    Δίδυμοι

    Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

    Καρκίνος

    Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και για μια νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.

    Λέων

    Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη πίεση.

    Παρθένος

    Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει sτις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με το ταίρι σας. 

    Ζυγός

    Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες! Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν είναι απαραίτητη..

    Σκορπιός

    Υπέροχη μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με φίλους ή με συγγενείς που σας αγαπούν και να ανταλλάξετε συναισθήματα.

    Τοξότης

    Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

    Αιγόκερως

    Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

    Υδροχόος

    Δώστε σημασία σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας διάθεση…

    Ιχθείς

    Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ