• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν οι πλανήτες;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από την επαφή με συναισθήματα και επιθυμίες.

    Κριός

    Η ανυπομονησία μπορεί να σας κατακλύσει σήμερα, κυρίως σε ζητήματα προσωπικά και θέματα σπιτιού. Η υπομονή είναι αρετή.

    Ταύρος

    Η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται να είστε ειλικρινής με τα συναισθήματά σας, καθώς και με τους άλλους.

    Δίδυμος

    Η αποφασιστικότητά σας είναι το κύριο συστατικό της σημερινής ημέρας. Η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια είναι σημαντική αυτή την στιγμή για εσάς.

    Καρκίνος

    Μεγάλες ευκαιρίες έρχονται σε εσάς σήμερα, αλλά χρειάζεται να τις δείτε και να τις εκτιμήσετε σωστά. Ανησυχίες μη αντικειμενικές μπορεί να σας κρατήσουν πίσω.

    Λέων

    Η προσωπική σας ολοκλήρωση και η απελευθέρωση που ζητάτε έρχεται μέσα από την κατανόηση και την αποδοχή. Καλή ημέρα για να μπείτε σε εσωτερικές, δικές σας διεργασίες.

    Παρθένος

    Αφήστε πίσω πράγματα και καταστάσεις οι οποίες δεν θα δίνουν κάτι σημαντικό στο σήμερα της ζωής σας. Είναι το μόνο που σας κρατάει μακριά από μια επίτευξη που θέλετε και την αξίζετε.

    Ζυγός

    Ειδήσεις έρχονται αυτή την στιγμή και οι οποίες, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας, με ενθουσιασμό και σιγουριά μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, φέρνοντας παραγωγικότητα.

    Σκορπιός

    Η επιτυχία και τα οφέλη της μπορούν να έρθουν άμεσα στη ζωή σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που δίνονται απλόχερα αυτή την στιγμή.

    Τοξότης

    Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με άλλους μπορεί να κινητοποιηθούν αυτή την στιγμή και εσείς έχετε την δυναμική να δράσετε με σθένος και αποφασιστικότητα.

    Αιγόκερως

    Η δύναμη της θέλησης είναι πολύ ισχυρή αυτή στιγμή και δίνονται επίσης ευκαιρίες για να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Άνθρωποι γύρω σας είναι υποστηρικτικοί.

    Υδροχόος

    Αρχίζει μια περίοδος, η οποία είναι ελπιδοφόρα σχετικά με κάτι που αφορά στην καθημερινότητά σας. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή, αλλά διατηρείστε χαμηλούς τους τόνους.

    Ιχθύες

    Μια σχετική αδράνεια μπορεί να λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω απογοήτευσης. Καλή ημέρα να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να έρθετε σε επαφή με κάτι που επιθυμείτε.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28 Δεκεμβρίου 2020 έως 3 Ιανουαρίου 2020)

    Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βρίσκει νέο θύμα στο Διαφάνι – Ελένη και Λάμπρος αντιδρούν

    Η τέλεια συνταγή για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ