• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Τα συναισθήματα τρέχουν πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως και είσαι σε εξαιρετική θέση να τα κατανοήσεις. Η συνειδητοποίηση του εαυτού σου μπορεί να είναι ένα θέμα ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι αποδιοργανώνεσαι. Το πώς ανταποκρίνεσαι ή αντιδράς στο άγχος ή την πίεση, για αλλαγή μπορεί αναμφίβολα να σου ανοίξει τα μάτια.

    Δεν είναι απαραίτητα μια μέρα για μεγάλα επιτεύγματα, αλλά είναι ισχυρή για έμπνευση, παρατήρηση και προσέλκυση αυτού που θέλεις στη ζωή σου. Είσαι σε θέση να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα και να φτάσεις σε μια θέση καλύτερης αυτό-κατανόησης.

    Ταύρος

    Μαθαίνεις από τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα και τελειοποιείς σχέδια και ιδέες. Είσαι σε καλή κατάσταση για να φτάσεις σε μια πιο δίκαιη, πιο προσεκτική ισορροπία σε μια συνεργασία. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη συνεργασία ή στις αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν σήμερα.

    Στην πραγματικότητα θα μπορούσες να απολαύσεις πλήρως τη συνεργασία σε ένα έργο ή απλά να ρίχνεις ιδέες πέρα δώθε με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Είσαι σε ένα πλαίσιο μυαλού όπου αισθάνεσαι ότι ουσιαστικά τα πάντα μπορούν να διευθετηθούν μέσω διαπραγματεύσεων. Θα μπορούσες, ωστόσο να επαναστατήσεις λίγο, αν κάποιος φαίνεται να προσπαθεί να τραβήξει τα νήματα σου.

    Δίδυμοι

    Σήμερα ενδιαφέρεσαι για το τι είναι δίκαιο στη δουλειά σου, στις καθημερινές σου υποθέσεις και στις εργασιακές σου σχέσεις περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά ανήσυχο.

    Ωστόσο, κάνεις μια τεράστια προσπάθεια προκειμενου να είσαι παραγωγικός σήμερα και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή να παρακολουθείς κάτι νέο. Η οργάνωση, ο προγραμματισμός και η ταξινόμηση είναι στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή κάτι που σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου.

    Καρκίνος

    Μπορεί να νιώσεις ότι συγχρονίζεσαι με τους άλλους και με την ίδια τη ζωή σήμερα, ακόμα κι αν η μέρα μπορεί να φέρει την επιθυμία να επαναστατήσεις ή να αλλάξεις σχέδια σε σημεία. Είσαι εκφραστικός και δημιουργικός. Έχεις επίσης την τάση να προσελκύεις θετική προσοχή με τον δικό σου τρόπο, ενώ κάτι απρόοπτο μπορεί να σου βγει σε καλό.

    Για το καλό σου σήμερα να είσαι πιο ευέλικτος με τους άλλους, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείς από την αναξιοπιστία. Κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί σήμερα, αλλά έχεις την ευκαιρία να κάνεις θετικές αλλαγές ή να εμπνευστείς από νέους τρόπους σκέψης.

    Λέων

    Πολλά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, στον εσωτερικό κόσμο σου ή στο σπίτι τώρα. Είναι καλή μέρα για σχέδια. Μπορεί να έχεις περισσότερες επισκέψεις απ’ ότι συνήθως σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων και βελτιώσεις.

    Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για τις πιο στενές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, αν και οι εκπλήξεις από το υπόλοιπο περιβάλλον σου δε λείπουν και μπορεί να σε κάνουν πιο νευρικό.

    Ακόμα κι έτσι, το να επικεντρωθείς στη δημιουργία περισσότερης αρμονίας στο σπίτι, είτε αναζητώντας ισορροπία στις αλληλεπιδράσεις σου με στενά αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε προσθέτοντας καλλιτεχνικές πινελιές στο σπίτι σου, δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας.

    Παρθένος

    Είσαι σε ένα δυνατό σημείο για να μάθεις, να μοιράζεσαι ιδέες και να δημιουργείς μοναδικά έργα σήμερα. Αυτές οι προσπάθειες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη δομή, τον σχεδιασμό και την οργάνωση μπορούν να ευδοκιμήσουν περισσότερα τώρα.

    Η προσέγγιση μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα άτομα ή καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχουν πολλά στο μυαλό σου σήμερα, αν και ίσως πάρα πολλά μερικές φορές και ένα απαλά ανταγωνιστικό συναίσθημα με τις επικοινωνίες σου. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά θέματα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο.

    Ζυγός

    Η μέρα έχει ισχυρή ενέργεια για επίλυση προβλημάτων όσον αφορά επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις. Ο σχεδιασμός, η δόμηση και η θέαση μοτίβων σε αυτούς τους τομείς είναι τώρα πιο εύκολα διαχειρίσιμη.

    Υπάρχει μια καλή αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στην ημέρα και όμως μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με το να χαλαρώνεις και να αναπνέεις αυτή την ενέργεια, αντί να προχωρήσεις και να ξεχάσεις να απολαύσεις αυτό που έχεις μπροστά σου. Τα επαγγελματικά θέματα τείνουν να πάνε καλά σήμερα, αλλά τα συναισθήματα μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ειδικά αν προκύψουν ζητήματα χρημάτων ή ιδιοκτησίας.

    Σκορπιός

    Σήμερα ξεχωρίζεις για τις δημιουργικές σου ιδέες και τη μοναδική άποψή σου. Λάμπεις για την ευφυΐα και τη διορατικότητά σου. Μοιράζεσαι τις απόψεις σου και τις ιδέες σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

    Ο σημερινός τόνος είναι παρόλα αυτά συναισθηματικός. Περιορισμοί ή πράγματα που καταπνίγουν την αίσθηση της ελευθερίας σου μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν, αλλά έχεις τον έλεγχο των παρορμήσεων εάν το επιδιώξεις.

    Τοξότης

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να είσαι λίγο πιο κλειστός συναισθηματικά. Ωστόσο μπορείς επίσης να κερδίσεις δύναμη από το να απομακρυνθείς λίγο από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Μπορεί να αναγνωρίσεις σημαντικά μοτίβα στη ζωή σου που συμβάλουν στην ευτυχία και ικανοποίηση.

    Επειδή βρίσκεσαι σε κατάσταση ρευστότητας είναι απίθανο να θέλεις να δεσμευτείς σε κάποια συγκεκριμένη ιδέα ή έργο σήμερα και είναι σοφό να σταματήσεις μέχρι να νιώσεις κάτι σωστό.

    Αιγόκερως

    Ακόμα και με κάποια σκαμπανεβάσματα σήμερα, είναι μια καλή στιγμή να χτίσεις σχέσεις με φίλους. Είναι επίσης ισχυρή ημέρα για τη συζήτηση δύσκολων θεμάτων, όπως η δυναμική ισχύος και η ισορροπία.

    Αναγνωρίζεις σημαντικά μοτίβα και μπορεί να καταλήξεις σε μερικά ενδιαφέροντα, καλά δομημένα σχέδια. Είναι η ώρα να γίνεις ομαδικός παίκτης και να αναγνωρίσεις, να εκτιμήσεις της αξίες της ομάδας. Μπορεί να αισθανθείς κάποιες υποκείμενες εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας, επομένως πρέπει να παραμείνεις θετικός και να κρατηθείς πάνω από αυτό.

    Υδροχόος

    Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Η μοναδική σου διορατικότητα και ευφυΐα σου ξεχωρίζει. Είσαι ανοιχτός στο να κάνεις βελτιώσεις και να είσαι πιο ειλικρινής και πρακτικός και είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος για ανάπτυξη.

    Κάποιος ζητά τη συμβουλή σου ή υπάρχει καλή ενέργεια για νέες δημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα έργο ή την καριέρα σου. Η προσοχή σου είναι στη δουλειά ή την απόδοσή σου σήμερα, αλλά η προσωπική σου ζωή μπορεί να παρέμβει σε σημεία ή μπορεί να υπάρχει ένα αποδιοργανωμένο συναίσθημα μέσα σου που σε εμποδίζει να αισθάνεσαι εντελώς αποτελεσματικός.

    Ιχθύες

    Έχεις μια συναισθηματική ανάγκη για διαφορετικές ή πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σήμερα, οι οποίες μπορούν να σε οδηγήσουν στο να εξερευνήσεις νέες ή ασυνήθιστες δραστηριότητες. Αντίθετα, αυτό μπορεί να διαδραματιστεί στο επίπεδο του μυαλού.

    Η αγάπη σου για μάθηση είναι σε πλήρη ισχύ αυτές τις μέρες και η διερεύνηση της προοπτικής σου και ψυχαγωγία νέων ιδεών και πεποιθήσεων μπορεί να είναι ευχάριστη και αναζωογονητική. Μπορεί να είσαι σε θέση να διδάξεις, να καθοδηγήσεις τους άλλους.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία BAFTA: Η ταινία Oppenheimer «σάρωσε» τα βραβεία – Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

    Ο 4ετής πόλεμος Εύης Κουτσαυτάκη με Αντώνη Κανάκη – Διεκδίκησε 2,3 εκατ. ευρώ και χρωστάει 250.000

    Οι «σκοτωμοί» στα κανάλια, ο εφοπλιστής που ψάχνει κανάλι, ο χαμός με τον Μένιο και γιατί τσακώνονται οι καναλάρχες



    ΣΧΟΛΙΑ