• Κοινωνία

    Κορινθία: Βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών – «Θα γίνει τεστ DNA» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας

    • NewsRoom


    Εντοπίστηκαν τα παιδιά της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων Παλαιοχριστιανών, όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

    Τα παιδιά που μέχρι πρότινος ζούσαν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, βρέθηκαν στο σπίτι συγγενούς.

    Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της οικογένειας οδηγήθηκε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ενώπιον του εισαγγελέα, με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

    Ο 45χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε υψηλή πίεση.

    «Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας “αρρώστησε ξαφνικά”. Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. Η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι’ αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση από τον εισαγγελέα. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

    «Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο “πατριάρχης” λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις ή των ρωσικών προτύπων των “παλαιοχριστιανών” της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας» σημειώνει ο Μπαλάσκας.

    Σχετικά με το ζήτημα της τηλεργασίας στον δήμο Ερέτριας σχολίασε: «Γι΄αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο δήμος όπου είχε προσληφθεί και η μισθοδοσία που του αποδιδόταν. Είναι θέμα του δήμου που τον πλήρωνε».

    Διαβάστε επίσης

    Ανθρωπιστική καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας, νέο αδιέξοδο ενόψει στον ΟΗΕ



    ΣΧΟΛΙΑ