• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν οι πλανήτες; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα και την μαεστρία σας.

    Κριός

    Η ανασυγκρότηση της ενέργειάς σας είναι σημαντική ενέργεια σήμερα και χρειάζεται να το κάνετε με όποιον τρόπο σας δίνει αυτή την δυνατότητα.

    Ταύρος

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες θέλετε να έχουν μια συνέχεια, ωστόσο μπορείτε να αρχίσετε να οργανώνεστε καλύτερα, τακτοποιώντας τις σκέψεις και ιδέες σας.

    Δίδυμοι

    Μπορεί η αποφασιστικότητά σας να κινεί τα νήματα σήμερα, ωστόσο μην περιμένετε πως όλα θα γίνουν εύκολα και χωρίς προκλήσεις ή εντάσεις.

    Καρκίνος

    Η οξυδέρκειά σας θα είναι σημαντική δυναμική στο πρόγραμμά σας σήμερα. Εστιάστε σε ό,τι μπορεί να σας φέρει κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν.

    Λέων

    Οι φόβοι και οι ανησυχίες μπορεί να είναι λογικό να είναι κινητοποιημένα, αλλά εσείς παραμείνετε προσηλωμένη/ος στον στόχο σας και οργανωθείτε κατάλληλα.

    Παρθένος

    Παρελθοντικές καταστάσεις δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιηθούν και να δημιουργηθεί χώρος και χρόνος για νέα δημιουργικά ενδεχόμενα να έρθουν στην ζωή σας.

    Ζυγός

    Μπορεί να θέλετε να κάνετε πολλά αυτή την χρονική στιγμή, ωστόσο η ημέρα σας θέλει να εστιάσετε στο τώρα, κάνοντας πολύ λεπτομερή δουλειά.

    Σκορπιός

    Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ ενεργή σήμερα και μπορείτε, με την ενεργητική σας φαντασία, να έρθετε σε επαφή με πράγματα που σας γεμίζουν. Μια είδηση που έρχεται θα είναι βοηθητική.

    Τοξότης

    Η αυτοεκτίμηση και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας είναι ό,τι καλύτερο και δημιουργικό μπορείτε να κάνετε σήμερα. Αφεθείτε στην ροή και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την ασφάλεια που ζητάτε.

    Αιγόκερως

    Η αποφασιστικότητά σας είναι ισχυρή και οι δράσεις σας μπορούν να φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε μέσα στο άμεσο μέλλον.

    Υδροχόος

    Ακόμη και εάν νιώθετε αδύναμη/ος σήμερα ή εμπόδια δημιουργούν συστολές, είναι σίγουρο πως αξίζει την κόπο να ασχοληθείτε και να τα ξεπεράσετε.

    Ιχθύες

    Καλή στιγμή να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται είτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον, είτε μέσα από ομάδες ανθρώπων που σας συνδέει ένα κοινό όραμα.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση

    Η Κάμαλα Χάρις εξώφυλλο στη Vogue – Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν αντιδράσεις

    Μία θρεπτική, μαμαδίστικη συνταγή: Αγκινάρες αλά πολίτα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ