• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

    ζώδια


    Ανάγκη για ευαισθησία.

    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Η ανάγκη να νιώσετε αποδοχή σήμερα θα είναι αισθητή. Αφιερωθείτε σε κάτι που ζωντανεύει την φαντασία σας.

    Ταύρος

    Σήμερα, μέσα από την εξυπηρέτηση και την φροντίδα, μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σας.

    Δίδυμοι

    Μπορεί σήμερα να σας είναι περισσότερο δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι που ακούτε ή που βλέπετε μπροστά σας. Κινηθείτε με περισσότερη ευαισθησία.

    Καρκίνος

    Η ανάγκη να πιστέψετε πως κάτι μπορεί να αναπτυχθεί και να επεκταθεί είναι μεγάλη και έντονη σήμερα. Δώστε χώρο σε κάτι το οποίο πιστεύετε.

    Λέων

    Η εξυπηρετικότητά σας σήμερα είναι σημαντική κυρίως για άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη από βοήθεια. Άλλοι υπολογίζουν στην ευαισθησία σας.

    Παρθένος

    Είναι η πιο ευνοϊκή κάρτα και σημαίνει επιτυχία στα οικονομικά, ευτυχία και ευημερία.

    Ζυγός

    Η επιτυχία και το κέρδος έρχονται μέσα από την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία. Ειδικά από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο σε αυτές τις ιδιότητες.

    Σκορπιός

    Η ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα είναι έντονη. Καλύτερα να επιλέξετε να ασχοληθείτε με κάτι που διεγείρει την φαντασία και την ευαισθησία σας.

    Τοξότης

    Σήμερα μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή εσείς να νιώθετε πως κάτι σας κρατά πίσω. Είτε υπάρχει αντικειμενικότητα ή μη σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες.

    Αιγόκερως

    Κάτι φαίνεται να ολοκληρώνετε ή η μέχρι τώρα πορεία του να σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα σήμερα. Είναι κάτι που το περιμένατε καιρό.

    Υδροχόος

    Πολύ προσωπικά σας κομμάτια κινητοποιούνται σήμερα. Δείξτε την ευαισθησία σας όχι μόνο στους άλλους αλλά και σε εσάς την ίδια/τον ίδιο και μην δώσετε σημασία σε ασήμαντα πράγματα.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή και μπορείτε να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους γύρω σας. Γίνετε το παράδειγμα προς μίμηση.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Σας περίσσεψε αρνί; Να τι μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα

    Κορονοϊός: Την Τετάρτη η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας

    Βρετανία: Από τον Ιούνιο διακοπές χωρίς καραντίνα στην Ελλάδα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ