• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι μαρτυρούν τα άστρα; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Έντονη ενεργητικότητα και δυναμισμός η γενική αίσθηση σε όλα τα ζώδια σήμερα

    Κριός

    Η κατανόηση και η αλληλεγγύη σήμερα θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά σας. Εστιάστε σε ό,τι αφορά στην εικόνα και προβολή σας.

    Ταύρος

    Φόβοι και ανησυχίες αναδύονται από το ασυνείδητο σήμερα και εσείς, με το σθένος και την σταθερότητά σας, χρειάζεται να αφουγκραστείτε τη στιγμή και να προχωρήσετε με σύνεση και καλή σκέψη.

    Δίδυμοι

    Η ανεξαρτησία σας είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα και θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

    Καρκίνος

    Η εργασία και το πώς θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι που έχετε επενδύσει χρόνο και ουσία θα πάρει μέρος από την ημέρα σας. Η ενεργητικότητά σας είναι ισχυρή, ωστόσο μετριάστε τον παρορμητισμό σας, εάν είναι απαραίτητο.

    Λέων

    Η δράση και η αποφασιστικότητα πάνε μαζί σήμερα και εσείς είστε σε περίοδο που θέλετε να κάνετε νέες αρχές ή να εξελίξετε κάτι που ήδη ασχολείστε.

    Παρθένος

    Οι αυταπάτες και τα υπερβολικά όνειρα δεν οδηγούν πουθενά, πόσο μάλλον σήμερα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες δεν έχετε τον έλεγχο.

    Ζυγός

    Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Καλό θα ήταν να αρκεστείτε στον ρόλο που έχετε και να αφήσετε τους άλλους ανθρώπους να αναλάβουν τους δικούς τους.

    Σκορπιός

    Πρόοδος μπορεί να έρθει σήμερα σε κάτι που ασχολείστε σε καθημερινή βάση, είτε είναι μια δραστηριότητα, είτε η καθημερινή σας εργασία.

    Τοξότης

    Ευκαιρίες δίνονται σήμερα να αναπτύξετε κάτι που σας αρέσει. Ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα, εστιάστε την προσοχή σας σε κάτι που σας είναι ευχάριστο.

    Αιγόκερως

    Η αρμονία και ισορροπία έρχονται σήμερα μόνο μέσα από προσπάθεια γι’ αυτό χρειάζεται να ρίξετε νερό στο κρασί σας ή να κάνετε πίσω, εάν βλέπετε πως δεν οδηγεί μια κατάσταση εκεί που θέλετε.

    Υδροχόος

    Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή, ωστόσο, ακόμη και εάν παρουσιαστούν εμπόδια στον δρόμο σας, αξίζει να προσπαθήσετε να ξεπεραστούν.

    Ιχθύες

    Η ανταμοιβή έρχεται μέσα από την πρόοδο και η ομόνοια μέσα από συμφωνίες. Γι’ αυτό σήμερα καλό θα ήταν να παραμείνετε στην κατεύθυνση που σας δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor: Αυτοί είναι οι 20 Διάσημοι και Μαχητές

    Οι Παπαθανασίου και Ρέππας ξανά στο MEGA

    Μία ενδιαφέρουσα γευστική πρόταση: Πικάντικο αρνίσιο μπούτι με πουρέ λευκής μελιτζάνας

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ