• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι μαρτυρούν τα άστρα; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Ψυχική αναστάτωση θα φέρει η σημερινή μέρα. Δεν θα ξέρετε τι σας φταίει και υπάρχει κίνδυνος να την «πληρώσουν» δικοί σας άνθρωποι, που σας αγαπάνε.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και, κατ’ επέκταση, την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλειά σας και οι λανθασμένες κινήσεις μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα ή και χωρισμό.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Προσοχή, όμως, στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η διάθεσή σας σήμερα είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφό σας είναι περισσότερες.

    ΛΕΩΝ

    Από αισθηματικής πλευράς, τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας. ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Στα αισθηματικά, η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

    ΖΥΓΟΣ

    Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας και ξεπεράστε τυχόν εσωτερικούς φόβους, κάνοντας κοινωνικές επαφές με ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα και βγάζετε μια δεσποτική και εριστική συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας…

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Όμως, μπορούν να συμβούν πολλά απρόοπτα…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει συναισθηματικά. Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα άστρα σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση! Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.



    ΣΧΟΛΙΑ