• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα μας, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήστε να μη βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

    Ταύρος

    Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας. Διαφορετικά θα βλάψετε τις σχέσεις σας και κινδυνεύετε να απομακρύνετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Για να κατακτήσετε την κορυφή σ’ αυτό που κάνετε θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση. Ένα ξαφνικό γεγονός σας βγάζει έξω από τα καθιερωμένα… Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν’ αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

    Δίδυμοι

    Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας! Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Πάρτε αποστάσεις από τα θέματα που σας απασχολούν και σχεδιάστε εκ νέου τις δράσεις σας.

    Καρκίνος

    Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

    Λέων

    Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες! Ξεκόψτε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Αποδεχτείτε το γεγονός, ότι κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

    Παρθένος

    Θα χρειαστεί να αλλάξετε αρκετές φορές σχέδια κατά τη διάρκεια της μέρας και να συντονίσετε δράσεις! Ίσως να βιώσετε καταστάσεις που απλά θα είναι αδύνατο να τις χειριστείτε. Το αποτέλεσμα το πιο πιθανό είναι να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν θα υπάρξουν ούτε απόλυτα θετικές, αλλά ούτε και απόλυτα αρνητικές επιπτώσεις. Ούτε και το υπόλοιπο της μέρας όμως αναμένεται να σας ικανοποιήσει. Οι δεσμευμένοι θα πνιγούν στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της οικογένειας ή της σχέσης τους, ενώ οι ελεύθεροι θα μιζεριάζουν λόγω έλλειψης συναισθηματικής πληρότητας…

    Ζυγός

    Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατήφεια. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η μετεξέλιξη μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας… Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα εσώψυχα σας! Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας και θα πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί θα σας κάνουν ζημιά.

    Σκορπιός

    Εντάσεις και διαπληκτισμοί δημιουργούν ένα καθόλου ευχάριστο περιβάλλον, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από την ένταση δεν μπορούν να γεννηθούν λύσεις. Μην κατατρώγεστε με τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητάς σας. Ανανεωθείτε ψυχικά ή ανανεώστε τον χώρο σας κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις για να αισθανθείτε καλύτερα και να αποσπάσετε την προσοχή σας.

    Τοξότης

    Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σας χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και να βρείτε τη βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σας έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

    Αιγόκερως

    Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στη συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντας σιγουριά. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σας σήμερα, μην απογοητευτείτε όμως εάν διαπιστώσετε ότι δεν θα είναι όσα αναμένατε ή ελπίζατε να είναι.

    Υδροχόος

    Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε τη διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

    Ιχθείς

    Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Mononews2030: Η Νέα Στρατηγική του mononews.gr

    Αντώνης Ρέμος: «Χρυσό» ένα τραπέζι στο Nammos Λεμεσού – Τι περιλαμβάνει

    Γιώργος Μελισσινός: Πέθανε ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός και φωνή του Big Brother



    ΣΧΟΛΙΑ